• 11

Dečak se otrgao iz ruku osobe koja je htela da ga uvuče u "audi", isto se desilo i njegovom bratu

, Telegraf

Nepoznate osobe su napale dečaka Martina Vuksanovića u selu Plemetina kod Obilića

  • 11
Audi A3 2020

Foto: Audi

Nepoznate osobe fizički su danas napale dečaka Martina Vuksanovića u selu Plemetina kod Obilića, koji se iz škole vraćao kući. Njegov otac Predrag sumnja da se radi o pokušaju otmice.

Predrag Vuksanović je RTS-u preneo da se napad dogodio na putu od Plemetine prema susednom selu Prilužje, kada se njegov sin, učenik trećeg razreda, vraćao iz škole kući.

- Mog sina je kući dopratio komšija u čije je dvorište uspeo da pobegne, kada se otrgo iz ruku osobe koja je pokušala da ga uvuče u automobil. Iz "audija" crvene boje, nepoznata osoba je otvorila vrata i rukom dohvatila Martina. Na sreću, uspeo je da pobegne i zaštitu potraži u prvom dvorištu - ispiričao je Predrag Vuksanović.

Dečakčetvoricu mladića u automobilu, od kojih je jedna pokušao da ga uvuče u auto. On je u 12.45 izašao iz škole, a incident se dogodio pet minuta kasnije kada se dečak nalazio sam na ulici jer se rastao sa drugarima čije su kuće bliže školskom objektu.

Kaže da ne zna ko su osobe iz automobila, ali da su ih ljudi iz sela primetili kako odlaze u susedno selo Hamidija, u kojem nema Srba, piše RTS.

Vuksanović je slučaj prijavio policiji, čiji su pripadnici bili u Plemetini i nakon što ih je upoznao sa incidentom, otišli.

Ne zna da li će da pokrenu istragu i organizuju potragu, navodeći primer od pre šest meseci kada je na istom putu napadnut i njegov stariji sin, i da o tom incidentu nema nikakvu povratnu informaciju. Ranije je dom Vuksanovića bio na meti pljački Albanaca koji su hteli da kupe njegovo domaćinstvo, ispričao je Predrag, otac četvoro dece od kojih nastarije ima petnaest, a najmlađe tri godine.

U Plemetini ima stotinak srpskih domaćinstava. Sa Srbima koji su ostali da žive u Prilužju, Babinom Mostu, Gracu, čine kompaktnu srpsku sredinu na području između Kosovske Mitrovice i Prištine, a u zaleđini su okruženi albanskim stanovništvom.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemannja

    Je li moguće da srbija ne moze da pošalje spremne ljude da brane taj narod dole..da ih ubaci na neki način da žive rade dole i brane narod

  • k

    Siptari se neće Smiriti dok ih Srbi Ne Sravne sa Zemljom.

  • Vera

    Spasava te decu!!! Bezi te u Srbiju, Siptaru vam nece pomoci! Spasavajte decu na vreme. Srbija ima praznih kuca. SIPTARI nemaju zakon, nemaju nista, to su divljaci.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima