≫ 

Biciklisti ispala kesa, a u kesi pravo blago: Novac se rasuo po putu na mostu, Kosjerci ga skupljali

Sve to desilo se kada je most na reci Skrapež u centru Kosjerića obnovljen i pušten u saobraćaj, pred očima predsednika opštine

  • 0
Novac Foto: RINA

Novčanica po novčanica letela je sa novog mosta u Kosjeriću - jedan knjigovođa upao je u golemu nevolju kada mu je, dok je vozio bicikl, sav pazar ispao, rasuo se po mostu i pretio da odleprša u reku.

Novac je stavio u kesu koja mu je nekako iskliznula i pala na kolovoz, a novac se rasuo svuda naokolo.

Svi su se okupili da pomognu, pa se tako usred srpske varošice mogla videti neverovatna scena ljudi koji skupljaju crvene novčanice, a njih - na pretek. Vetar je duvao i pretio da deo ovog bogatstva odnese, ali... Sve su skupili do jednog dinara.

Sve to desilo se kada je most na reci Skrapež u centru Kosjerića obnovljen i pušten u saobraćaj, pred očima predsednika opštine.

Građani Kosjerića u šali kažu da ovaj događaj obećava berićet, što je predsednik opštine koji se i sam zadesio tu, odmah i potvrdio.

Most je u funkciji, ali potrebno je još da se završi zaštitna ograda i postave saobraćajni znaci, kazao je za RINU predsednik opštine Žarko Đokić.

Prema njegovim rečima u narednih 30 dana očekuje se i završetak radova na uređenju i produbljivanju rečnog korita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA