Otvoren novi DIS u Aleksincu

Danas je otvoren novi DIS market u centru Aleksinca, na adresi Dušana Trivunca 36. Ovo je 34. u širokoj mreži marketa najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, čime je DIS nastavio sa širenjem svoje maloprodajne mreže pružajući mogućnost stanovnicima još jednog grada u Srbiji da uživaju u raznovrsnoj ponudi proizvoda po pristupačnim cenama

  • 0
DIS, Aleksinac Foto: Zoran Mirčetić

Dan otvaranja marketa obeležilo je veliko interesovanje brojnih kupaca i tradicionalna DIS akcija prilikom koje je svaki 50. kupac dobio GRATIS kupovinu.

Novi prodajni objekat se prostire na 450 m², zapošljava 20 radnika i ima 4 kase. Odlikuje ga prostrani moderan ambijent podređen potrebama potrošača, izbor kvalitetnih proizvoda, velika ponuda svežeg mesa, voća i povrća i vrhunska usluga.

Raznovrsnom ponudom artikala, prijatnim i modernim uređenjem marketa kompanija DIS nastavlja da prati trendove u maloprodaji i iznova unapređuje uslugu za sve potrošače.

Aleksinački DIS market se nalazi na atraktivnoj lokaciji u samom centru grada i poseduje sopstveni parking dostupan potrošačima.

Nema sumnje da će DIS u Aleksincu predstavljati pravo osveženje za grad pored Južne Morave kada je u pitanju poboljšanje ponude marketa i da će veoma brzo postati prvi izbor velikog broja stanovnika ovog grada.

Kompanija DIS u celokupnoj maloprodajnoj mreži, poštuje i sprovodi mere Vlade Republike Srbije koje se tiču zaštite zdravlja potrošača i zaposlenih. Kao i u svim DIS-ovim objektima, i u novom marketu su postavljene dezo barijere, zaštitni paneli, sredstva za dezinfekciju, koja potrošači mogu naći na kasama i sve ostalo što će njihovu kupovinu učiniti u potpunosti bezbednom i prijatnom.

Radno vreme marketa je svakog dana od 07 do 22 časa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA