Narodne kuhinje na KiM mole za nove donatore: Svakog dana spremaju obroke za 2.000 korisnika

Novčana sredstva za pomoć Narodnim kuhinjama možete uplatiti na žiro-račun 205-243659-06

  • 12

Dobrotvorna organizacija Eparhije raško-prizrenske "Majka devet Jugovića" svakodnevno ulaže puno truda i napora kako bi se pomoglo socijalno-ugroženom stanovništvu na teritoriji Kosova i Metohije.

- Priprema obroka za preko 2.000 korisnika, i to raznog starosnog doba, jedan je od naših prioriteta svih ovih godina. Naravno, potrebe su mnogo veće nego što smo mi u stanju da obezbedimo, pa vam se stoga obraćamo u nadi da ćete nam izaći u susret i u okviru vaših mogućnosti podržati i pomoći naš rad. Na taj način, svojom podrškom daćete važan doprinos i ohrabrenje u opstanku našeg naroda na Kosovu i Metohiji - kažu iz Epaehije.

- Ovom prilikom, u velikoj nadi i poverenju, obraćamo se svima koji su u mogućnosti da podrže rad Narodnih kuhinja na Kosovu i Metohiji, čiji rad traje punih 19 godina zahvaljujući upravo podršci, saosećanju i razumevanju ljudi širom naše države i van njenih granica - dodaju.

Novčana sredstva za pomoć Narodnim kuhinjama možete uplatiti na žiro-račun 205-243659-06 kod Komercijalne banke, Eparhija raško-prizrenska, Manastir Gračanica, 38205 Gračanica. Kontakt telefon: 038/64-75.

- Ostajemo blagodarni za svu dosada ukazanu podršku i pomoć, i gajimo nadu da ćete nastaviti u okviru svojih mogućnosti da pružate doprinos u ostajanju i opstajanju našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bob

    5. oktobar 2020 | 13:31

    Nije problem da narod pomogne, ali gde je država da iz robnih rezervi pomogne kroz raznu hranu , koju već ima.

  • Atila

    5. oktobar 2020 | 14:01

    Eno im Priština pa nek' im ona pomogne. Ja sam prihvatio Srbiju, oni neka prihvate Prištinu. Hoću ja sad graditi nekakav aerodrom za ko zna kakav teret, auto-put na Kosovu i ne znam ti ja šta, a Vojvodina pustinja.

  • Gera

    5. oktobar 2020 | 13:40

    Odakle pare za kuhinje kad se daju za aerodrom u Trebinju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA