≫ 

"Odahnuli mučenici": Strah i trepet Geografskog fakulteta, profesorka Mila Pavlović otišla u penziju

 ≫ 

- Časno i pošteno radim svoj posao, svi studenti su mi jednaki i ja od njih očekujem samo da mi pokažu znanje - govorila je "babaroga" Pavlović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milin fan

    08. oktobar 2020 | 18:18

    Sram te bilo Srbijo, javljam se povodom ove bruke koja se širi po tim mrežama, zbog neznalica koje se javljaju da pokažu svoje veće neznanje i loš ugled našeg obrazovanja. Umesto da im je žao što odlazi čovek koji je znao svoj posao pa čak i žrtvovao porodicu da bi tamo neke pod navodnicima studente obrazovao i dao im znanje za život negativna selekcija i demokratija stranog faktora koji nam je nametnuo Bolonju koja je ništa prema Oksfordu i Kembridžu a naš Beogradski univezitet star preko 200 godina, koji je iznedrio jednog Miku Alasa, Jovana Cvijića, Slobodana Jovanovića, Aleksandra Belića, Pavla Savića, Živka Pavlovića koji je dao Dositeja i Vuka a povrh svega a koji su napravili nešto što moderni svet ne zna tj. najidealnije rešenje pismenosti na svetu što zapadni svet ne poznaje niti će ikad dokuči genijalnost takvog rešenja, jer njima to ne treba, jer smo ovako pametni njima velika konkurencija. Da ne bude zablude, ovo piše Doktor Nauka koji je od običnog metalskog radnika postao intelektualac ali ne na kupovinu i poznanastva stekao zvanje nego radom i poštenim izlascima na ispit (bez bubica, puškica i raznih nepoštenih pomagala). Sram vas bilo što degradirate tuđ rad ali će to da vam se vrati vrlo brzo kad vas ti isti što vas sad podržavaju a imaju svoje kompanije. Kada budete krenuli sa fakultetom da raidte za njih bićete na pozicijama portira, pomoćnog radnika, sobarica, šalterskog radnika itd. Dok će ostali koji su regularno položili kod profesorke biti vaši šefovi.

  • Neko

    08. oktobar 2020 | 14:22

    Problem je bio u njoj , očigledno nije znala da prenese znanje.

  • Hmmm

    07. oktobar 2020 | 19:12

    Svaki profesor ima pravo da zahteva količinu znanja koji smatra da neko treba da da,da bi polozio njegov ispit,ali ova profesorka je stvarno preterivala.Ja sam prva koja je uvek volela vise da polaze ispite kod profesora koji traze malo vise od klasičnog bubanja,ali traziti toliku količinu detalja je apsurdno( da ne navodim,znace studenti koji su odgovarali). Plus sto se uci iz udžbenika koji su stari 30ak godina,pa i vise...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA