≫ 

Detalji koji su prethodili nestanku Milice: Šta se desilo posle 22 sata kad je počela velika potraga

Oko 22 časa javila se majci i rekla da ide u naselje Progar, a nakon toga njen telefon je nedostupan

  • 17
Milica Grbić (25) nestala je sinoć u Batajnici. Foto: Privatna arhiva

Milica Grbić (25) iz Batajnice koja je nestala u utorak, 6. oktobra u Batajnici pronađena je jutros, potvrdio je MUP. Detalji pronalaska nisu poznati za sada, a evo kako je tekla potraga za Milicom, na osnovu podataka iz beogradskih medija.

Poslednji put je viđena u naselju Šangaj u Batajnici, gde ju je otac video u prodavnici. Prema navodima svedoka, ona je okvirno oko 20 sati viđena u centru Batajnice u društvu dva muškarca kod kioska brze hrane. Svedoci su istakli i da ju je jedan od njih grlio.

U noći nestanka na sebi je imala belu haljinu, crnu jaknu, torbu, kao i crne čizme, a sva dokumenta su ostala kod kuće.

Oko 22 časa javila se majci i rekla da ide u naselje Progar, a nakon toga njen telefon je nedostupan.

- Ona nije rekla da ide da se nađe sa momkom, već sa tim nekim Milošem. Mi ne znamo ko je taj mladić. Pozvala je mamu u 22 časa i rekla joj da spremi uniformu za posao na koji je trebala da ode ujutru. U tom trenutku na majčino pitanje gde se nalazi, rekla je da je u centru Batajnice. Nakon toga se više nije javljala, što nije bilo čudno, jer je znala da tako uveče izađe i vrati se oko ponoći kući. Kada se majka probudila videla je da Milice nema u krevetu, pa je pomislila da je otišla na posao u pekaru gde je počela da radi pre samo nedelju dana - rekla je sestra nestale devojke za "Alo.rs".

Baš kao i kada se poslednji put čula sa majkom, Milica je i kuminoj sestri to isto veče rekla da bi trebalo da se sretne sa jednim dečkom iz naselja Progar kod Surčina.

Ona je dodala i da je "oko 8-9 časova Milicin gazda pozvao porodicu s pitanjem zašto njihova ćerka nije došla na posao."

Prema nezvaničnim informacijama, kamere su snimile automobil marke Folksvagen polo, crne boje, registarskih oznaka BG **** UN u kojem se Milica odvezla sinoć, a potom joj se izgubio svaki trag.

Automobil je, kako saznaje Alo.rs, snimljen na Novom Beogradu kako se kreće iz pravca grada prema aerodromu, a na tom pravcu nalazi se i isključenje za Batajnicu, pa nije sigurno u kom je pravcu dalje otišao.

Protiv N. M. (32) iz Surčina, bivšeg dečka nestale devojke iz Batajnice Milice Grbić (25), podneta je prekršajna prijava zbog sumnje da ju je zlostavljao i mučio.

Devojka ga je, kako saznaje "Objektiv", u junu takođe prijavila zbog ucene, jer joj je, kako tvrdi, pretio da će objaviti njene nage fotografije ukoliko ne povuče prijavu. Tužilac je međutim odlučio da nema elemenata krivičnog dela, pa je muškarac prošao sa upozorenjem.

Policija je nakon prijave nestanka obavila razgovor sa N. M. na njegovoj adresi, a on je tom prilikom izjavio da se nije ni video ni čuo sa Milicom još od juna ove godine.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    8. oktobar 2020 | 10:08

    Pa kad se slikas slikaj se obucena!Posle kuku lele sta mi bi...

  • Mladen

    8. oktobar 2020 | 10:39

    Stvarno neko ludo vreme , mislim da današnje devojke uopšte nemaju ni cilja ni pravca , nisu ni momci ništa bolji . Ona ima 25 godina , 7 dana radi u pekari , stigla je do javnog tužioca zbog svadje sa partnerom zbog slika pornografskog sadrzaja, ide da se vidi sa drugim ko zna zbog čega? Za ovo što je učinjeno, a nije prvi put , već počinje da liči na neko delo iz dosad vidjenih slučajeva, čak dobija i na popularnosti , trebalo bi da se završi sa krivičnom prijavom . Dignes pola Drzave na noge , stanovništvo se uplaši da nije ono najgore , svako pomišlja na Tijanu Juric , onda se pojavis i nikom ništa. Bitno je da fensi riba ima eksplicitne snimke i slike , roditelji nemaju kontrole nad njom , koliko joj mogu uticati vidi se iz dogadjaja , tako da sve u svemu luda vremena !

  • Krlja

    8. oktobar 2020 | 10:01

    Voli da se slika i da menja momke...za primer 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA