≫ 

Srbija se smanjuje, ali se prosečan životni vek produžio za 2 godine: Šta nam još otkriva statistika

 ≫ 

* Manje brakova, više razvoda * Više umrlih, manje rođenih * Sve manje stanovništva do 14 godina, a sve više starijih od 65

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Glas severa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Larva

    21. oktobar 2020 | 09:12

    Žene su danas razmažene! Hoće pedikire, manikire, kozmetičare, frizere, a kako su naše prababe živele? Oru njivu, krenu trudovi, izbace dete iz sebe na njivi, zbog zagađenja dobiju sepsu i krvoliptanje, ali sve jedno nastave ručno da oru tih par hektara, posle dođu kući, skuvaju ručak i stignu mužu da operu noge! A ne k'o ove današnje gospođe... Zato smo tu gde smo.

  • Sima

    21. oktobar 2020 | 08:10

    -Uvesti kao u nekim zapadnim zemljama poreze za neozenjenje,i one bez dece. -Uvesti znacajne popuste,i prednosti za porodice za min,2 i vise dece.Poresko rasterecenje,prednost prilikom zaposljavanja(pozitivna diskriminacija) -Besplatni fakultet za jedno dete (za porodice sa bar 3 dece).U Hrvatskoj je besplatno za sve! -Ako postoje parada,,ponosa",treba da postoji i Parada Porodice i to bar dva dana gde ce biti fokus na decu,besplatni kulturni i zabavni programi itd. Neka urade bar deo ovoga i bice odlicno...

  • Nekoizfrancuske

    21. oktobar 2020 | 07:49

    Neka se smanjuje. Od samog vrha krecu problemi. Bahatost, mucke, materijalizam, individualno razmisljanje vodecih ljudi a najvise korupcija su stvari koja teraju srbe van drzave za bolje sutra ili, ove sto ostaju, da imaju po jedno maksimum dvoje dece a o tome sto roditelji navikli sto duze decu da zive kod njih pa nece tako lako da se opuste u bracne vode o tome necu ni da pisem. Drzava bi mnogo bolje fonkcionisala da daje deci besplatnu skolarinu a ne da se placaju raznorazni izvodjivaci kako koji ministar umesan. Treba ozbiljno povecati plate a ne da se laze i maze narod sa ludim prosecnim platama kad se uracunaju svi ministri koji, nasprem srpskog standarda, primaju prevelike plate. Nece nam ni Kina, ni Rusija, a jos manje zapad pomoci da resimo ovaj problem vec sam Srbin a zna se koja ide izreka CCCC.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA