≫ 

Sramna scena u centru Leskovca: Stariji čovek vrši veliku nuždu pod mostom, na 20m od javnog toaleta

Gradom se šire neprijatni mirisi

  • 14

Iako je Leskovac pre nekoliko meseci dobio dva nova javna toaleta u to u strogom centru, gradom se i dalje širi neprijatan miris fekalijaStare navike meštana je teško iskoreniti, prenosi Jugmedia.

Snimak starijeg čoveka koji vrši veliku nuždu ispod mosta u centru grada, svega dvadesetak metara od novog javnog toaleta, zabeležen jutros, malo je reći, zgrozio je prolaznike kao i korisnike društvenih mreža.

- Za sada su u gradu u funkciji tri javna toaleta. Dva nova – na raskrsnici Južnomoravskih brigada i Bulevara oslobođenja i iza Hale Partizan, kao i onaj stari u Rupi, i svi su obeleženi i lako uočljivi. U planu je izgradnja novih - napominje direktor JKP “Komunalac” Vladimir Sinadinović.

Prema planu i programu predviđenim za ovu godinu, u Leskovcu bi trebalo da se izgradi još pet javnih modernih toaleta koji će se nalaziti na najprometnijim mestima u gradu.

Lokacije na kojima bi trebalo da se nalaze su u ulici Pana Đukića broj 14, na Masarikovom trgu, odnosno na skveru kod Šop Đokićevog igrališta, u Ulici Kralja Petra Prvog kod stare Autobuske stanice, još jedan u istoj toj ulici ali kod parka na parkingu, zatim u Prvomajskoj ulici kod autobuskog stajališta Tri šešira i osmi na ulazu u park šumu Hisar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    4. novembar 2020 | 16:42

    Ne moze covek vise ni da se.posere!Pitam se kakvi su ovi ljudi sto sve snimaju.

  • Lucifer -1 RS

    4. novembar 2020 | 16:09

    Kad prigusti ne vidi čovek više ništa nego je bolje bilo gde a ne u sopstvene gaće,osramotiće se kasnije kada vidi sliku u štampi.

  • 😡

    4. novembar 2020 | 16:04

    Nije to ništa! Dođite na čuveni Vračar! U okolini čuvene Kalenić pijace bukvalno svaki ćošak je wc! Decenijama imamo problem i nikom ništa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA