Za Singles’ day neverovatni popusti u WinWin-u 11.11

Sigurno ste čuli za globalni praznik kupovine Crni petak, ali da li ste čuli za Singles’ day? Fenomen zvani Singles’ day ili „Dan samaca” predstavlja karneval neverovatnih popusta i najveći praznik kupovine na svetu

  • 0
Singles day Win Win Foto: Promo

Veruje se da je ovaj popularni šoping praznik, osnovan od strane studenata univerziteta u Nanjingu, nastao u Kini krajem prošlog veka. Za datum obeležavanja uzet je 11.11. što simbolično ukazuje na četiri studenta, osnivača festivala. Sam praznik osnovan je u čast samaca, i predstavlja povod za poklanjanje sebi i drugima.

Singles’ day, praznik darivanja poznat po rekordnoj onlajn ali i prodaji u radnjama, danas je prava prilika za sve koji žele da odaberu idealan poklon za sebe ali i svoje najdraže. Poznat je kao dan veselja, zabave, i sreće, ali i kao dan fenomenalnog šopinga.

Ove godine, planetarni praznik poklanjanja stiže u WinWin. Kompanija kao začetnik ovog spektakla neverovatnih popusta, pripremila je neverovatno niske cene i sniženja koja će obradovati svakog kupca.

Potrošači će 11.11. imati priliku da izaberu neke od uređaja iz specijalne WinWin ponude po najatraktivnijim cenama.

- Prateći globalne svetske trendove ove godine smo pripremili sve što je potrebno za savršeno uživanje u popustima. Za potpuni ugođaj i sigurnost kupaca spremili smo našu onlajn prodavnicu, dok smo za one kupce kojima je draži šoping u radnjama pripremili i ispoštovali sve mere bezbednosti kako bi njihov šoping protekao bez briga - izjavio izvršni direktor prodaje Bojan Filipović.

Ove godine za Singles’ day poklonite sebi ali i onima koje volite nešto iz atraktivne Win Win ponude. Više informacija saznajte na sajtu www.winwin.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA