≫ 

Oni su budućnost Srbije - Meridian uručio stipendije najboljim studentima u 2020.

Kompanija Meridian - pouzdan partner u razvoju profesionalne karijere

  • 9
Meridian Foto: Milan Drinčić

Kompanija Meridian na tržištima igara na sreću uspešno posluje više od dve decenije i koncept društvene odgovornost u ovoj kompaniji zapravo je način razmišljanja. To se pokazalo i u turbulentnoj 2020. godini.

Meridianbet je nedavno ugostio najbolje diplomce sa Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, koji su osnovne studije u prethodnoj akademskoj godini završili sa prosečnom ocenom 10.00, što je samo formalna potvrda kakvim znanjima i veštinama raspolažu.

Ono što je verovatno najvažnije – svi su istakli da je Srbija zemlja u kojoj žele da ostanu, rade i usavršavaju se. I to uprkos činjenici da su im otvorena sva vrata Evrope i sveta, i to iste one zemlje na čijim najzahtevnijim tržištima Meridianbet već godinama posluje sa sve većim uspehom.

Jednu od najdinamičnijih domaćih kompanija i digitalnih industrija uopšte, njene ljude i korporativnu kulturu upoznali su Stefan Stoilković (Univerzitet u Nišu – Ekonomski fakultet), Tamara Aleksandrovski (Univerzitet u Novom Sadu – Fakultet Tehničkih nauka), Jelena Budrak (Univerzitet u Beogradu – Pravni fakultet) i Stefan Đorđević (Univerzitet u Beogradu – Fizički fakultet).

Meridian je, u znak dubokog poštovanja za sav do sada uloženi trud i pokazane rezutate, a posebno i zbog činjenice da svoje kvalitete žele da pokažu u svojoj državi, odlučila da ih materijalno pomogne u najvažnijoj etapi daljeg ličnog usavršavanja i uručila im stipendije.

Meridian će i u narednom periodu nastaviti sa programima podrške profesionalnom razvoju budućih lidera.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale Vš

    7. novembar 2020 | 17:10

    Koliko meridijanovaca na vestima,cccc...

  • Marko

    7. novembar 2020 | 19:59

    Koliko su studenata upropastili dosad dobro je da i oni daju koji dinar 😁😁😁😁

  • Borivoje

    7. novembar 2020 | 12:12

    Svala cast,najmanje od kladionice ocekujete ovako nesto,a nije prvi put da cujem da to oni rade.Treba se ugledati i o ako novac u drzavi ide na pogresne stvari...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA