≫ 

Probudilo nas je hladno jutro, ali tokom dana sunce će se negde probiti kroz maglu, oblake i rosulju

Minimalna temperatura od 1 do 7 stepeni, maksimalna dnevna od 13 do 17 stepeni, u predelima sa maglom do 10 stepeni

  • 0
sunčano hladno vreme, zima, zubato sunce, vremenska prognoza Foto: Pixabay

U Srbiji ujutro maglovito i hladno. Tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo, dok se u severnim predelima Srbije, u Vojvodini i u kotlinama magla i niska oblačnost očekuju se tokom celog dana, uz rosulju i prohladno vreme.

Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 1 do 7 stepeni, maksimalna dnevna od 13 do 17 stepeni, u predelima sa maglom do 10 stepeni.

U Beogradu maglovito, tmurno i hladno, uz rosulju. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 6 stepeni, maksimalna dnevna 10.

U Srbiji narednih dana u većini nizija, dolina i kotlina hladno i maglovito biće tokom celog dana, naročito na severu Srbije i u Vojvodini, uz maskimalne temperature do 11 stepeni. U ostalim predelima sunčano, temperatura ponegde i preko 15 stepeni, a od srede i u tim predelima hladnije.

Prognoza ponedeljak Printskrin: RHMZ

U Beogradu narednih daba maglovito, a u višim delovima grada sunčano. Maksimalna temperatura u delovima grada sa maglom do 10 stepeni, a u sunčanim predelima do 13.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA