Karić se obratio budućim studentima: Uložite u svoju budućnost

Poznati biznismen često obraća putem društvenih mreža, a ovoga puta poruku je imao za buduće studente

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Promo

Poznati biznismen Bogoljub Karić veoma aktivan je na društvenim mrežama, a svoj novi status posvetio je svim studentima koji, kako je rekao, žele da postanu uspešni u svom poslu, da upišu Alfa BK Univerzitet.

On je rekao da Alfa BK Univerzitet ima preko 20 akreditovanih programa koji pokrivaju, strane jezike, finansije, bankarstvo, ekonomiju, sport i mnogo drugih oblasti.

- Uložite u svoju budućnost i postanite jedan od svetskih priznatih stručnjaka u svojoj oblasti - napisao je Karić.

On je u istom postu napisao i kratku istoriju univerziteta.

- Osnovali smo ga 90-tih godina u svom rodnom gradu, u Peći, sa ciljem da doprinesemo razvoju i unapređenju visokog obrazovanja u Srbiji. Sa velikim zadovoljstvom i ponosom, ističemo da je ova kuća iškolovala preko 20.000 mladih ljudi, stipendirala veliki broj njih, sada već uspešnih profesora, menadžera, inženjera, diplomata, poliglota i ekonomista, pa samim tim-doprinela razvoju naše Srbije - rekao je Karić.

Dragi moji,Sve zainteresovane studente koji žele da postanu uspešni u svom poslu, pozivamo da se upišu na ALFA BK...Posted by Bogoljub Karić on Friday, November 6, 2020

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA