"Pridržavajte se preporuka lekara": Karić izrazio zabrinutost povodom epidemiološke situacije

On je istakao i veliku borbu lekara i medicinskog osoblja koji se trude da svakom pacijentu pruže maksimalnu negu i pomoć

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Milena Đorđević

Poznati biznismen Bogoljub Karić izrazio je zabrinutost zbog epidemiološke situacije izazvane korona virusom. On je putem svog Fejsbuk profila apelovao na sve da se pridržavaju preporuka lekara i u istom postu podelio svoje iskustvo sa ovim opakim virusom.

- I sam sam prebrodio borbu sa kovidom, i znam kakve teške posledice se osećaju mesecima posle, molim vas za razumevanje i poštovanje svih procedura zaštite. Nije teško češće prati ruke, nositi pravilno masku svuda gde bezbedno odstojanje nije moguće obezbediti. Ceo svet je u problemu, svi smo u istom košu. Kovid ne pravi razliku ni po boji kože, veroispovesti, zemlji, kontinentu...svi smo u ovome isti - napisao je on,

On je istakao i veliku borbu lekara i medicinskog osoblja koji se trude da svakom pacijentu pruže maksimalnu negu i pomoć.

- Dok sam boravio u bolnici na lečenju od kovida, mogao sam da se uverim u bespoštednu i lavovsku borbu naših lekara i medicinskog osoblja da svakom pacijentu pruže maksimalnu negu i pomoć. Upravo oni su naši heroji, ali nisu svemogući i ako im mi ne pomognemo sigurno je da će u jednom trenutku desiti da dođemo u situaciju da najteži bolesnici neće moći da dobiju mesto i krevet u bolnici. Mnogo jači zdravstveni sistemi poklekli u ovoj borbi - piše Karić.

- Verujem da ćemo uspeti da se izborimo sa ovom užasnom epidemijom. Odgovorni smo pre svega za sebe ali i za sve one koji pripadaju rizičnim grupama kao što su nasi najstariji sugrađani. Budimo odgovorni prema sebi i svojim najbližima, prema svojim porodicama, majkama, očevima, bakama i dekama...svima! - zaključio je on.

Dragi moji,veoma sam zabrinut zbog epidemiološke situacije izazvane virusom Covid 19, te sam tim povodom želeo da vas...Posted by Bogoljub Karić on Friday, November 13, 2020

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA