≫ 

Posle Zorana, kod Gračanice napadnuta njegova žena: Ne smem bebu da izvedem u dvorište, selićemo se

- Ovakav život ne želim da živim sa jednogodišnjim detetom - rekla je Jelena Trajković iz Kišnice

  • 8
Bilbord, Gračanica, Kišnica Printskrin: Youtube/Kosovo Online

Nakon što je juče grupa Albanaca napala Srbina Zorana Trajkovića ispred njegove kuće u selu Kišnica nadomak Gračanice, danas je kamenicama napadnuta i njegova supruga Jelena Trajković, koja je u izjavi za RTV Gračanica istakla da su provokacije nastavljene i da njena porodica razmišlja o selidbi, ukoliko se slični incidenti nastave.

Policija je na prijavu Jelene Trajković odmah reagovala i razgovarala sa grupom albanskih mladića posle čega je jedan priveden. U razgovoru sa policijskim službenikom Trajkovićeva je ponovo zatražila da se njenoj porodici osigura bezbednost.

- Ovo se nastavlja. Ne znam šta će sledeće da se dogodi i koji će biti naredni koraci sa njihove strane. Nadam se da će neko da reaguje i da ovo zaustavi, jer ćemo u suprotnom da se selimo odavde. Ovakav život ne želim da živim sa jednogodišnjim detetom. Ne smem da izađem ispred dvorišta da prošetam dete. To nije život - kaže za RTV Jelena Trajković.

Za Srbe u Kišnici incidenti nisu novina, jer već godinama doživljavaju različite napade, posebno od trenutka kada je napravljen dečiji park gde se okuplja isključivo albanska omladina.

Podsetimo, Zorana Trajkovića sinoć je kamenicama i staklenim flašama gađala grupa mlađih Albanaca koja je uzvikivala "UČK".

Trajković nije povređen u ovom incidentu.

Inače, Kišnica je naselje na ulasku u Gračanicu, u kojem je pre tri dana osvanuo bilbord sa amblemom "UČK" i natpisom "Sloboda ima ime", koji je uznemirio lokalno srpsko stanovništvo.

Billbord je, kako prenosi RTV, zapaljen, a danas i uklonjen.

Video: Gađali ga kamenjem i staklenim flašama uz povike UČK: Grupa Albanaca napala Srbina kod Gračanice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    18. novembar 2020 | 20:10

    Niti ima ko da ih zastiti i brani,svi su jaki na recima po pitanju Kosova iz udobnih fotelja...sutra ako odu sa ognjista kao sto nameravaju,postace etkirani"izdajnici"za nase politicare i njihove medije...😏😏😏

  • Draško®️

    18. novembar 2020 | 20:30

    Pošto naš predsednik tvrdi da Kosovo nije izaslo iz granica Srbije šta čekaju naše bezbednosne snage , duzne su da obezbede zastitu svim gradjanima Srbije. Upozoriti ine koji ih podrzavaju amere i zapad a nakon toga vojno intervenisati. Zar nam nije dosta ubijenih Srba od ovih arnauta pa bi da nastave dalje.

  • Orion

    18. novembar 2020 | 20:55

    Da se ovde nekom šiptaru desi tako nešto, bili bi na tapetu UN-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA