≫ 

Poslednja u nizu opština koja je uvela vanrednu situaciju: Sprovođenje mera se pojačano kontroliše

Epidemiološka situacija je ocenjena kao izrazito nepovoljna zbog čega se apeluje na sve stanovnike opštine da poštuju mere koje je propisao Krizni štab Vlade Republike Srbije

  • 0
Ljig bolnica Ljig / Foto: RINA

Štab za vanredne situacije opštine Ljig je doneo danas odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji opštine Ljig zbog pogoršane epidemiološke situacije. Kako se navodi, odluka je donesena zbog širenja epidemije zarazne bolesti kovid19, radi efikasnijeg sprovođenja mera zaštite propisanih od strane Kriznog štaba Vlade Republike Srbije i zaštite života i zdravlja stanovništva.

Epidemiološka situacija je ocenjena kao izrazito nepovoljna zbog čega se apeluje na sve stanovnike opštine da poštuju mere koje je propisao Krizni štab Vlade Republike Srbije, čije sprovođenje će se u narednom periodu pojačano kontrolisati.

Štab za vanredne situacije opštine Ljig pružiće svu neophodnu pomoć Domu zdravlja, prvenstveno u pogledu obezbeđivanja boljih uslova za prihvat potencijalno zaraženih.

Takođe, u narednom periodu će biti nastavljena dezinfekcija javnih ustanova i površina na teritoriji opštine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA