≫ 

Odgovor na pandemiju – Milionske donacije za zdravstvo od uspešne domaće kompanije

Humanost – jedina vrednost koja se pamti u danima velikih iskušenja

  • 11
Meridian bet Foto: Promo/Meridian

Merilo uspešnosti bilo koje kompanije je doprinos koji je dala u unapređenju životnih uslova zajednice u kojoj posluje. Naročito onda kada su društvo i država u velikim iskušenjima kakvih je na pretek svakodnevno.

Kompanija Meridian neprekidno tokom čitave 2020. demonstrira da je svaka nevolja podnošljivija kada je tu empatija, solidarnost i razumevanje.

Regionalni lider u industriji igara na sreću mesecima se nalazi u velikoj kampanji podrške zdravstvenim centrima širom zemlje, što se, kako je epidemiološka situacija bivala sve ozbiljnija, pretvorilo u apsolutni poslovni prioritet ove kompanije u 2020. godini.

Meridian Foto: Milan Drinčić

Meridianbet je samo od izbijanja pandemije početkom godine posetio više od 60 gradova i opština Srbije i donirao paket pomoći vredan 50 miliona dinara, konkretno kroz:

– opremanje preko 30 kovid ambulanata, klinika i bolnica širom Srbije

– doniranje sredstva za rad više desetina javnih kuhinja i regionalnih centara Crvenog krsta

– dopremanje paketa pomoći za više od 200 najugroženijih domaćinstava širom Srbije, posredno i neposredno pogođenih pandemijom

– organizovanju humanitarnog turnira i prikupljanje 2 miliona dinara za lečenje male Sofije Markuljević, koja se uspešno oporavlja u SAD

- podizanje svesti o važnosti masovnog učešća građana u kampanjama za prikupljanje sredstava za lečenje dece od teških i retkih bolesti

Meridian Foto: Milan Drinčić

Donacije Meridiana  svojevrsni su čin moralne podrške zdravstvenom sistemu Srbije. Čineći nadljudske napore, lekari i medicinske sestre heroji su 2020. godine. Zato je za Meridian humanost pre svega - obaveza.

Meridian – uvek uz sugrađane kada je najteže

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kladionicar

    21. novembar 2020 | 11:59

    Odigrajmo po neki tiket namerno pogresno,da kladionice mogu vise da doniraju.

  • Qwerty

    21. novembar 2020 | 16:44

    Kad bi bar malo brinuli i o svojim radnicima.

  • Qwer

    21. novembar 2020 | 13:42

    Kako je lepo pročitati ovakvu informaciju. To u ljudima budi nadi da ima dobrih i humanih ljudi. Sreću i uspeh Meridianu, od srca želim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA