Mesec dana ni traga od Snježane: Suprug apeluje na sve građane Srbije da obrate pažnju na ove slike

Objavljen je detaljan opis šta je Snježana, majka sedmomesečne bebe, imala na sebi tog 7. novembra, kao i fotografije patika i ranca u kojima je pošla tog dana

  • 10
nestala  Snježana Zoranović Foto: Privatna arhiva

Snježani Zoranović (40) pre skoro mesec dana izgubio se svaki trag. Ona je nestala 7. novembra u Čačku i od tada njena porodica i policija tragaju za njom. Njen suprug apeluje na sve građane Srbije da obrate pažnju, sa akcentom na ove fotografije i opis.

Snježanina porodica redovno na društvenim mrežama objavljuje apele i moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se obrate njima ili policiji.

Objavljen je i detaljan opis šta je Snježana imala na sebi tog dana, kao i fotografije patika i ranca u kojima je pošla tog dana.

Takođe, mole se svi koji imaju nadzorne kamere na svojim kućama, radnjama, zgradama da pregledaju snimke od 7.11 od 10:30h i ukoliko na snimcima vide osobu koja bar malo podseća na Snježanu odmah to jave na broj 065/6759339 ili skrinšotuju snimak i pošalju na Fejsbuk.

Apelujemo na sve gradjane da pogledaju u svom naselju i ako primete nekog ko lici na nasu Snjezu da jave na broj +381656759330 Cacak i okolina a i dalje u Srbiji i BiH.Posted by Marko Zoranovic on Недеља, 29. новембар 2020.

- Snježa je taj dan nosila jaknu sa kapuljačom na kojoj je krzno, naočare za sunce, manji ranac, tamne skechers patike sa roze đonom - navodi se u apelu.

Njen suprug je za Telegraf.rs naveo da novih informacija nema, te da policija radi na slučaju. Kako je dodao, porodica ne gubi nadu iako će sutra biti tačno mesec dana od Snježaninog nestanka.

Inače, Snježana je majka sedmomesečne bebe, i kobnog dana je, prema priči njene porodice, rekla da ide da prošeta. Izašla je iz kuće i više se nije vratila.

Snježana je poslednji put viđena na dan nestanka između 10.30 i 11.00 časova prepodne. Visoka je 177 centimetara, ima crnu kosu i teška je oko 60 kilograma.

Video: Na ovom mestu je pronađen devetogodišnjak za kojim se tragalo skoro 20 sati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R. Vukasinovic

    6. decembar 2020 | 13:41

    Zena je napustila bebu, prvo sto pomislim je postporodjajna depresija, a dalje ne smem ni da napisem cega se plasim. Daj, Boze, da nisam u pravu.

  • Neko

    6. decembar 2020 | 12:54

    Mislim da je ova zena pobegla i nece da bude nadjena.. Porodica zna to najbolje.

  • Mslm da

    6. decembar 2020 | 12:10

    Treba muža na poligraf!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA