≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 7. decembar 2020. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 11
Naslovne strane Foto: Pixabay, Promo

Dnevne novine u Srbiji za ponedeljak, 7. decembar 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • E ovako

    6. decembar 2020 | 20:53

    Včrs dva puta zovem hitnu pomoć. Kažem srce i pritisak nisu ok. Jednom su mi prekinuli vezu a drugi put me kao prebacili negde..gde sam čekala i niko se nije javio!! KORONA -DA..SRCE-NE.OGORČENA SAM I LJUTA!!!!

  • Dale

    6. decembar 2020 | 20:50

    Sef obezbedjenja Velje nevolje?Boze,gde mi zivimo?

  • NS

    6. decembar 2020 | 21:53

    Imamo mi mnogo problema, daj korona i jos razni problemi koji muci ovaj narod. Stariji i bolesni se u Novom Sadu smrzavanju . Ne znam da li u svakom delu, ali na Novom Naselju itekako. Mi grejanje placamo cele godine, znaci i u julu isto kao i u decembru , s tim sto se do oktobra ne grije. U decembru temperetura je dostigla 10 stepeni i radijatori su smanjili grejanje toliko da bi mozda mogli lice smlaciti. Mozete vi imati kucu ili stan sa raznim izolacijama, ako je grejanje slabo, radijator tek mlak, stan ne moze biti ugrejan. Kako stan moze biti topal kada se toplota radijatora malte ne skroz smanjuje. Zar nije normalno da se zimi grejanje smanjuje kada je temperatura 20 stepeni, kao sto je nekada bilo. Sada svi stede na gradjanima. Ja placam grejanje svakog meseca u godini nesto manje og 6000 dinara, naravno i leti, za stan od 68 kvadrata, a zimi moram da se oblacim u zimske dzempere i ako posteno i ne jeftino placam na vreme grejanje. O ovome cemo morati razmisljati u buducnosti kada dodje vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA