≫ 

Identifikovan Nišlija koji je izgrebao auto Tiodoroviću: Na potezu tužilaštvo

Na tužilaštvu je da utvrdi da li su se u radnjama ovog Nišlije stekli elementi ovog krivičnog dela

  • 58
Aleksandar Vučić, odlikovanja za zasluge u borbi sa kovidom Prof. dr Branislav Tiodorović / Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Niška policija identifikovala je osobu koja je juče izgrebala auto prof. dr Branislavu Tidoroviću. Kako saznajemo, radi se o četrdesetšestogodišnjem Nišliji, a za sada nema informacija o motivima ovog vandalskog čina.

On bi mogao da odgovara za krivično delo oštećenja i uništenja tuđe stvari, a da li će se zaista naći na sudu odlučiće Osnovno javno tužilaštvo kojem je policija prosledila izveštaj o ovom događaju.

Bolnica pacijenti bolesnici doktor lekar koronavirus Foto: Tanjug/AP

- Na tužilaštvu je da utvrdi da li su se u radnjama ovog Nišlije stekli elementi ovog krivičnog dela, te da se izjasni da li se ono goni po službenoj dužnosti li po privatnoj tužbi – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Incident se dogodio ispred zgrade u kojoj profesor živi.

Komentarišući ovaj incident, Tiodorović je nagalsio da nije političar i da se ne bavi politikom te da ne može da shvati da se neki ljudi bave politikanstvom i u vreme epidemije.

- U sve ovo sam ušao čista srca, a danas povrh svega, doživljavam da mi izgrebu auto. Pa dokle ? I zašto? - upitao je Tiodorović.

Video: Histerični lik u osveti razbio kola

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    8. decembar 2020 | 21:40

    Profesor Tiodorović je veliki stručnjak i patriota. Kazniti počinioca ovog dela nesumnjive provokacije i pretnje. Nijedan lekar i zdravstveni radnik u našoj zemlji ne smeju biti predmet pretnji i uvreda, bez obzira kako ih drugi doživljavaju. Pandemija je poput ratnog stanja, poplave, zemljotresa i sl. Zdravstveni radnici su na prvoj liniji odbrane. Zalosno je sto je ekonomski deo KŠ bio jači od medicinskog. Zalosno je što nisu umeli da računaju, sabiraju, oduzimaju, ako se već ne razumeju u zarazne bolesti i epidemiju. Život i smrt. Zbog njih je ispala skuplja dara nego mera. Zato svi striktno da poštuju mere. Maske, distanca, higijena. Bez proslava i okupljanja. I neka nam je Bog upomoć.

  • RODJAK

    8. decembar 2020 | 22:29

    meni izgrebali auto nit policije nit tuzilastva a njemu nasli pocinioca za par dana ccccc

  • WILSON

    8. decembar 2020 | 21:09

    Meni ukrali dva puta retkapne na auto i isto ima kamera i niko ništa..eto da smo u kriznom štabu našli bi lopova...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA