Užasan snimak vršnjačkog nasilja: Mladića obaraju na pod, udaraju, stiskaju nogom vrat i smeju se

Tinejdžer koji je zlostavljan, mladić je sa lakšim mentalnim invaliditetom

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Milena
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • BralE

    14. decembar 2020 | 00:19

    Duša me boli gledajući ovo, jer i sam imam sina i ne smijem ni zamisliti gnev u sebi, da se njemu ovakvo nešto desi. Zao mi je jako mnogo ovog jadnog momka, ali mi je isto tako zao i ove trojice siledzija i ove curice, jer su i oni već u startu zivota osudjeni na u*ran zivot, a da toga nisu ni svjesni! A upravo oni su budućnost drzave i sutra će i oni biti roditelji! I glavni krivci i neprijatelji su im (na njihovu i našu zalost) vlastiti roditelji! I vjerujte da jako mnogo ovakve djece danas ima kod nas, kako u Srbiji i mojoj Republici Srpskoj, tako i uopšte na Balkanu, koja su već u toj dobi na pogrešnom putu, zahvaljujući nakaradnim uslovima odrastanja i teznji ka pogrešnim idealima, a sve to zahvaljujući pogrešnim idolima, kao što su npr. roditelji koji nemaju morala (ili mozga), pa da sebe stave u drugi plan za dobrobit svoje djece, a ne da im siluju mozgove nasiljem, farmama, parovima... I nemoj sad da mi neko ovde kaze, kako nekome materijalna situacija moze odrediti put, jer sam i sam odrastao u relativno lošim finansijskim uslovima! Ali moji roditelji su bili od starta fer, pa me naučili, da materijalno nije automatski sreća! Majka mi je svaku noć pred spavanje čitala knjigu, a ne puštala farmu! Ja sam sa mojim ocem išao u šetnje, a nisam se vucao sam po ulici sa 12-13! Meni su roditelji u startu dali do znanja, da je ponizavanje drugoga, u stvari ponizavanje samoga sebe i nešto zbog čega te se stidi cijela familija! Zao mi je sve te djece, jer mnoga od njih vjerovatno neće nikada osjetiti, šta zaista znači srećan zivot. A zbog toga neznanja će mozda još i uništiti zivote nekih dobrih ljudi, poput ovoga momka...

  • Veteran

    13. decembar 2020 | 23:50

    Place rudnik za ovakve, iz dosade nemaju šta da rade, što vi nisam samo jedan dan na vlast, za nekog bi dan svanuo, a za nekog nikad...

  • Marina

    13. decembar 2020 | 23:21

    Iako nije civilizacijski kazniti ih istom merom. Da dožive ono što i taj momak. A da sam na mestu roditelja tog momka ne bi dobro prošli. Ološ jedan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA