NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 14. decembar 2020. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 19
Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za ponedeljak, 14. decembar 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    13. decembar 2020 | 21:22

    Citam da se od nove godine povecava naknada za Javni servis. Dokle ce ovi radnici, koji primaju minimalce, penzioneri sa penzijama velicine kao socijalna pomoc, nazalost i jos mnogo siromasnih, hteli nehteli, morati izdvajati od svoje crkavice za plate onih koji imaju 10 puta vece plate. Molim nadlezne, koji donose odluku o povecanju naknade Javnom servisu, obavezno ovom narodu fa kazu kolike su plate radnika u Javnom servisu. Lako je svakom davati i za svasta kada se sredstva, kada god to zatreba, nadoknadjuju porezom. Najlakse je siiromahu gurnuti ruku u dzep kada god zatreba. Tu je narod, platice sve, samo ne znam dokle ce moci tako biti.

  • Aca

    13. decembar 2020 | 21:13

    Rokfeler Soros Rotsild i njihovi podanici duboka drzava kraljevska porodica Engleska Merkelova SZS PDP DPS SZS Guaido Srdja Popovic Antifa zene u Crnom sve zlo do zla !!!Mi6 CIA BBC CNN N1!!!Korona je njihova!!!Nekada su imali Hitlera ,itd....Staljina i ostale

  • Aca

    13. decembar 2020 | 21:22

    Samo u Putinovu vakcinu verujemo i Kinesku jer sigurno necemo od zla koje je i pustilo Koronu Bila Gejtsa i dobokre drzave!!!Zovela Srbija i Sputnjik 5 srbi ce tu vakcinu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA