Karić: Čuvajte svoju porodicu i stara, proverena prijateljstva

- To je ogromno bogastvo kojeg ponekad nismo ni svesni - poručio je Karić

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Promo

Biznismen Bogoljub Karić veoma je aktivan na društvenim mrežama gde iznosi mišljenje o aktuelnostima, ali svojim objavama često ume da razneži i razveseli svoje pratioce. Poslednja u nizu je upravo takva, on je podelio fotografiju iz prošli dana gde se nalazi sa svojim dugogodišnjim prijateljima i bratom Dragomirom. 

- Pravi vremeplov i sećanje na predivno vreme druženja i uživanja sa dragim prijateljima i njihovim porodicama. Na slici smo sa našim dugogodišnjim prijateljima porodicom Zečević u selu Osojane kod Peći, gde smo ja i Dragomir, na poziv našeg dugogodišnjeg saradnika i finansijskog direktora Miška Zečevića, uživali u druženju sa njegovom suprugom Bosom, ocem Radunom i decom. Sećam se kako je stari Radun govorio - "Živelo brastvo i jedinstvo Srba i Crnogoraca" - napisao je Karić.

On je u nastavku opisao porodicu sa kojom se nalazi na fotografiji i istakao da mu se čini kako su prošla vremena bila mnogo srećnija, lepša i bezbrižnija.

- Kako je govorio tako je i živeo, kao porodica koja potiče iz mesta Velika kod Andrijevice, poštovao je nas Srbe kao svoju porodicu. Njegov sin Miško Zečević je dugo godina uspešno vodio finansije naše kompanije i zaista je to radio požrtvovano i pošteno. Čini mi se da su to bila mnogo srećnija i lepša vremena, nekako bezbrižnija ili što smo mi bili mlađi pa nam to vreme izgleda bolje.

- Zato vam poručujem, čuvajte svoju porodicu i stara i proverena prijateljsta, koja su prošla sva iskušenja...to je ogromno bogastvo kojeg ponekad nismo ni svesni - poručio je Karić.

Dragi moji,često me obradujete slikama iz prošlosti koje mi šaljete.Pravi vremeplov i sećanje na predivno vreme...Posted by Bogoljub Karić on Saturday, December 12, 2020

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA