≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 17. decembar 2020. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 9

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 17. decembar 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    16. decembar 2020 | 21:45

    Mnoge globaliste nerviraju moji komentari jer propagiram prave stvari necemo sigurno da ugusimo veru i patriotizam da nam dodje Sorosev ili Rotšildov pofanik i papa tu sliku necete gledati!!!Srbi su nekad bili okupirani pod turcima 500 godina pa od Hitlera pa se oslobodili tako cemo i od novog omupatora goreg od svih i surovijeg Nato pakta!!!On ne pripada nijednoj veri vec satanistima koji su nastali krajem 19 veka i od tada svasta rade da uniste pravoslavnu veru Srbiju i Rusiju!!!Molim da se objavi dobro do pobede!!!!

  • Aca

    16. decembar 2020 | 21:25

    Samo pro Ruski i istocno Kineski!!!Eu Rotšildove pare reko je Orban kako funkiconise Eu Engleska napustila oce Italija Orban je vise protiv nje nego za nju budi se svet!!!Molim da se objavi

  • Brundo

    16. decembar 2020 | 21:15

    Vreme je da se prekine ovo vrzino kolo koje traje 20 godina.Odustajanje od clanstva u EU, nema priznanja Kosova, smena vlasti i clanstvo u ODKB.To bi resilo na sve ali dobar deo srpskih problema.Dovoljno je samo jedna domina da se gurne i videcete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA