≫ 

Za Marijom iz Aranđelovca traga se duže od mesec dana: Nosila je crvenu jaknu i torbu kad je nestala

Dva dana pre nestanka, Marija je navodno raskinula sa dečkom, ali porodica tvrdi da ništa nije ukazivalo na to da bi Marija otišla od kuće

  • 4
Marija Kepić Foto: Facebook/RINA

Dvadesetdevetogodišnja Marija Kepić iz Aranđelovca nestala je 29. oktobra ove godine, od tog dana njoj se gubi svaki trag. U potragu za ovom devojkom uključena je i policija, ali posle mesec i po dana još uvek nema nikakvog traga gde bi ova devojka mogla biti, prenosi agencija RINA.

Marija je poslednji put viđena u Aranđelovcu, 29. oktobra u ranim jutarnjim časovima, u trenutku nestanka na sebi je imala crvenu jaknu i torbu.

Kako nezvanično saznaje agencija RINA, dva dana pre nestanka, Marija je raskinula sa dečkom, ali porodica tvrdi da ništa nije ukazivalo na to da bi Marija otišla od kuće.

Do porodice su stizale informacije da je viđena na nekim lokacijama, ali sigurnosne kamere koje pokrivaju to područje nisu bile u funkciji.

Video: Ko je Medlin MekKen, devojčica koju traži ceo svet?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    17. decembar 2020 | 20:51

    Neka pitaju njenog bivseg, obicno oni budu umesani u nestanke.

  • Goran

    17. decembar 2020 | 22:27

    Po slikama je ne bih rekao da bi ona sama tek tako otisla i sve ostavila.

  • 🥔

    18. decembar 2020 | 08:59

    Šta je to sa devojkama u poslednje vreme, stoji to da ženska deca teraju inat ali ovde se radim o zrelim ženama koje svojim nepromišljenostima opterećuju svoje roditelje pre svega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA