≫ 

Za novogodišnju kočiju i druge ukrase vlasti Prokuplja dale milion, a noćas je izgorela u požaru

Nabavka javne rasvete je propraćena negodovanjem pojedinih Prokupčana, od onih koji su smatrali da je novac trebalo preusmeriti za bolesnu decu, a bilo je i onih koji sumnjaju da su ukrasi preplaćeni

  • 4
Novogodišnje kočije u plamenu Printskrin:Youtube/ Južne vesti

Dekorativna novogodišnja kočija u pešačkoj zoni, koja je zajedno sa ostalim elementima nove rasvete u gradu kupljena početkom meseca za oko milion dinara, noćas je potpuno izgorela u požaru. Vatrogasci su brzo sprečili širenje vatre, povređenih nije bilo, a još se ne zna ni uzrok požara.

Gradonačelnik Prokuplja Milan Aranđelović kaže da se da će nakon policijskog uviđaja moći nešto više da prokomentariše o eventualnom uzroku.

- Mi za sada ne znamo šta bi moglo da bude uzrok, ali smo prijavili policiji koja sa vatrogascima obavlja uviđaj. Nije isključeno i da je neko to namerno zapalio, ali to su samo nagađanja za sada – rekao je Aranđelović, pišu Južne vesti.

Inače, sama nabavka javne rasvete je propraćena uz negodovanje pojedinih Prokupčana, od onih koji su smatrali da sada ne treba trošiti novac na novogodišnje ukrase zbog celokupne situacije, pojedini su smatrali da je novac trebalo preusmeriti za bolesnu decu u Srbiji, a bilo je i onih koji sumnjaju da su ukrasi preplaćeni.

Osim kočije, kupljene su i figura irvasa, svetleći lančanici i jelka, a posao nabavke je dobila jedna firma iz Krnješevca.

Video: Gorela prodavnica pirotehnike u Rusiji: Vatromet leteo na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA