≫ 

Oglasio se MUP povodom nestanka Milice i Stefana: Tražilo ih 64 policajaca sa helikopterom i psima

U potrazi su učestovali i članovi GSS-a, kao i pripadnici lovačkog društva iz Despotovca uz pomoć brojnih volontera

  • 1

Nakon celodnevne potrage koju je predvodilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, pripadnici policije, Sektora za vanredne situacije, helikopterska jedinice MUP-a, Gorske službe spasavanja, lovačkog društva iz Despotovca i brojnih volontera, Milica Mirjanić (20) i Stefan Rusov (23), čiji je nestanak prijavljen 18. decembra, pronađeni su nepovređeni u blizini mesta Brezovica.

Povodom nestanka dva lica na teritoriji mesta Lisine u opštini Despotovac, angažovani su pripadnici Sektora za vanredne situacije u sadejstvu sa Direkcijom policije, Gorskom službom spasavanja i šumskim gazdinstvima na pretrazi terena, stoji u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

U potrazi je učestvovalo ukupno 29 pripadnika Sektora za vanredne situacije sa 11 vozila i psom, kao i 25 pripadnika PU Jagodina, 4 PU Bor, 4 Uprave kriminalističke policije i 2 PU Kragujevac. Takođe, pripadnik SVS bio je angažovan i na pretrazi terena iz vazduha, zajedno sa pripadnicima Helikopterske jedinice koji su pretražili više lokacija uz tok reke Resave, Kanjon reke Resave, mesta Debeli i Jelovi potok kao i obilazak vrha Benjanice.

Kako je Telegraf.rs ranije pisao, evo šta se dešavalo noćas tokom potrage.

Video: Snimci iz helikoptera koji traga za nestalim avionom kod Prijedora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    20. decembar 2020 | 21:23

    Hvala MUP-u i svim spasiocima što su uspešno završili potragu za Stefanom i Milicom na Kučajskim planinama. I Gospod je malo pomogao. Ne zaboravite tu snagu i ne iskušavajte njegovu volju. Srećno svima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA