• 0

Praznici u Mozzartu – novi poklon svakog dana!

Igrači koji izdominiraju u promo igrama na online kazinu, osvajaju novčane nagrade, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, MacBook Air, iPad Air, Sony Playstation 5

  • 0
Deda mrazica, Nova godina kostimi

Foto: Shutterstock

Praznici su već stigli u Mozzartu! Novogodišnja groznica počinje ranije ove godine, jer najbolji igrači na online kazinu, u Novogodišnjoj Dominazziji, imaju priliku da osvoje keš bonuse i vredne robne i novčane nagrade. Takmičenje se održava u tri faze, sve do 14. januara, a potrebno je samo da se se u promo igrama – izzdominira!

Prva faza Novogodišnje Dominazzije traje do 31. decembra, igrači sa najvećim brojem dobitnih spinova na promo igrama tog dana osvajaju keš bonuse. Ipak, u toku je bitka i za nešto mnogo veće, jer pet igrača sa najvećim ukupnim brojem dobitnih spinova na igrama iz promocije u pomenutom periodu dobijaju fantastične poklone od Mozzartovog Deda Mraza:

1. mesto – iPhone 12 Pro Max
2. mesto – iPhone 12
3. mesto – MacBook Air
4. mesto – iPad Air
5. mesto – Sony Playstation 5

Mozzart

Foto: Promo

Novogodišnja rapsodija se tu ne završava, jer odmah sledi druga faza DOMINAZZIJE. Od 1. do 7. januara, svakog dana 30 igrača sa najvećim brojem dobitnih spinova na igrama iz promocije osvajaju keš bonuse, a igrač sa najvećim ukupnim brojem dobitnih spinova druge faze osvaja iPhone 12!

Treća faza traje od 8. januara do 14. januara - 30 igrača sa najvećim brojem dobitnih spinova na igrama iz promocije osvajaju keš bonuse svakog dana, a igrač sa najvećim ukupnim brojem dobitnih spinova na promo igrama će, takođe, osvojiti iPhone 12!

Vreme je za Novogodišnju Dominazziju!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima