≫ 

"Šta rade milicija i inspekcije?" Među žarištima i mala mesta, jedan grad neprijatno iznenađenje

Tiodorović pobrojao gradove sa najvećim brojem zaraženih

  • 13

Prema navodima dr Branislava Tiodorovića na današnjoj konferenciji za medije žarišta u Srbiji su Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, ali i manja mesta poput Trstenika. Postavio je pitanje odgovornosti lokalne vlasti i izrazio čuđenje da se u jednom mestu nepovoljna situacija dugo održava.

Beograd ima 1.040 zaraženih, Novi Sad 246, Niš 167, Kragujevac 132, Kraljevo 115, Pančevo 80, Kruševac 76, Trstenik i Užice po 56, Čačak 55, Valjevo i Vranje po 52, Smederevo 50, a ostala mesta manje od 50 - naveo je.

- Moramo da postavimo pitanje šta rade lokalne zajednice. Šta rade komunalna milicija i lokalne inspekcije? Ne opravdavam Beograd, kažem da svako odgovara za svoju sredinu - rekao je posebno komentarišući kako je bitno odgonetnuti šta je sa malim mestima koje beleže značajan procenat zaraženih.

Ujedno, bio je iznenađen situacijom u Kraljevu, navodeći da to već predugo traje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. decembar 2020 | 16:59

    Sam svedok na potezu od 500 m u naselju B. Jerković 3 komunalnih vozila se vozika a oko pijace dolaze po reket tri puta dnevno i šta mi tražimo. Ovaj narod ćuti i treba da nestane

  • Ja

    25. decembar 2020 | 16:44

    Doktore sve sto ste govorili i uvodili sve ste pogazili pljunuli ste na sve ono sto je na pocetku bilo dobro vasim potezima koji su bili suludi i vasim suludim izjavama u kriznom stabu doveli ste do toga da vas narod vise ni ne gleda a kamo li slusa a na pocetku su ljudi slusali i verovali vam ali setimo se fudbalske utakmice pa izbori pa popustanje mera pa ca je ovako cas onako do juce kafici do 17 h od danas do 20h pa sta se to desilo pa sad kafici do 20h jel to sad virus duze spava pa kafici mogu do 20 a u 20h se budi o cemu vi pricate nece narod da vas slusa

  • George

    25. decembar 2020 | 17:33

    Šta rade,deru narod,ovo im je idealna prilika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA