Prva slika nezgode zbog snega i brzine kao opomena: Audi sleteo sa puta kod Nove Varoši, izvlače ga

Apel da vozači voze sporije i budu pažljiviji

  • 18
Nova varos, audi sleteo sa puta, sneg, nesreca Foto: RINA

Na magistralnom putu od Nove Varoši ka Prijepolju, u mestu Bistrica, vozilo marke „audi“ beogradskih registarskih oznaka usled neprilagođene brzine sletelo je sa puta, saznaje agencija RINA.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi nisu učestvovala druga vozila i nije bilo povređenih lica.

Na licu mesta su policija i putarske službe koje pomažu u izvlačenju automobila.

Iz JP „Putevi Užice“ još jednom apeluju da vozači prilagode vožnju uslovima na putu.

- Putevi su prohodni, ali sneg je vlažan i kolovozi su klizavi i zato je jako važno da niko na put ne kreće bez adekvatne zimske opreme. Apelujemo da vozači voze sporije i budu pažljiviji - rekao je za RINU, Leko Korićanac direktor JP „Putevi Užice“.

Video: Sneg veje na Zlatiboru, Zlataru i Kamenoj Gori već nekoliko sati: Za sada svi putni prvaci prohodni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putevi

    26. decembar 2020 | 16:03

    Su prohodni ali ne očišćeni, i naravno upravljač puteva nije kriv niti nadležan, sva odgovornost prebačena na vozače... A šta vozači plaćaju kroz 7 - 8 uplatnica prilikom registracije i gde idu te pare...??! Kada je i jedan saobraćajni policajac podneo prijavu protiv upravljača određenog dela puta?? NIKAD, kao da to nije ugrožavanje bezbednosti saobraćaja!

  • Ljube

    26. decembar 2020 | 17:35

    Četrdeset godina sam vozač. Petnaest godina aktivno na točkovima svakog dana osim praznika dva puta u godini. Po svim mogućim vremenskim uslovima sam se kalio i na sve navikao. Nikad ništa se nije desilo ozbiljno. Ali jednom jeste. Izmedju Paraćina i Pojata stari put. Zima, sneg a ispod snega odjednom led. Brzina mala oko četrdeset kilometara na čas . Izgledalo je isto, nije se video led ispod snega. Odjednom se auto zaneo levo pa desno i za sekundu sam bio van puta u njivi promašivši za dlaku topolu pola metra prečnika stabla i srećom nije bilo jendeka gde bi se prevrnuo i istumbao, možda i poginuo. A tako pažljivo vozim celog života. Nikad nisam napravio ni jedan jedini prekršaj. Svakom dajem prvenstvo. Ali namesti se to. Nikad se ne zna. Nikad se ne opuštajte čuvajte i sebe i druge. Dugo živi i zdravi bili i dugo bezbedno vozili. Srećno.

  • joE

    26. decembar 2020 | 17:32

    Vozaci sa BG tablicama su uglavnom bahati i brzo voze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA