≫ 

Potresno pismo porodice nestalog Milana (34): Nema ga već 8 dana, osećamo nemoć, ne vidimo rešenje

Porodica se nada uključenju dodatnih kapaciteta i moli da se potraga intenzivira

  • 2
Milan Ilić, Donji Milanovac Foto: Facebook/Ivan Ilić

Milanu Iliću (34) iz Donjeg Milanovca, od 20. decembra ujutro gubi se svaki trag. Potraga za njim od onda je u toku, a porodica ne spava... U želji da što pre vide svog Milana, oni su napisali pismo u kome mole da se potraga što brže okonča.

- Prijavili smo njegov nestanak istog dana uveče u lokalnoj stanici policije. Službenici iste su zaista korektno odmah reagovali i zajedno sa inspektorom za nestala lica iz PS Majdanpek pokrenuli postupak potrage. Mi kao članovi porodice, od samog starta, uz nesebičnu pomoć prijatelja i sugrađana, smo se odmah organizovali i na nivou grada uradili pretragu mesta, terena i okoline grada, uz obalu (sa vode i na kopnu) što nažalost ni posle nekoliko dana nije dalo rezultat, Inspektori MUP policijske stanice Majdanpek su u granicama svojih profesionalnih i tehničkih mogućnosti uradili šta su mogli, ali je očigledno da su iste ograničene - pisala je porodica.

Pregledani su i video snimci sa nekih kamera iz grada, dok se neki snimci još čekaju.

Porodica ne isključuje ni mogućnost tužnog kraja potrage. I sami kažu da postoje indicije da je Milan počinio samoubistvo.

- Mi kao porodica smatramo da, i da je tako, potraga treba da se nastavi istim i još većim intenzitetom, što nažalost sa ograničenim resursima lokalne policije očigledno nije moguće - naveli su.

Porodica se stoga nada uključenju dodatnih kapaciteta i moli da se potraga intenzivira.

- Izgubljeno je dosta vremena. Mi kao porodica, naši prijatelji i građani, osećamo nemoć i frustraciju, jer ne vidimo rešenje.

U međuvremenu, desila se i jedna čudna situacija da se na njegov viber broj javio nepoznati stariji muškarac, ali ova činjenica nije pomogla u razmotavanju klupka.

Video: Svakog dana u Srbiji u proseku nestane troje ljudi, godišnje i do 2.000

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NI -1

    28. decembar 2020 | 17:11

    Dobrovoljno nestao i ima pravo jer je punoletan a to šta porodica želu je nešto drugo,ima razloga što se nikome ne javlja,tako bi trebalo da bude po zakonu ali komentari padaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA