Još jedan veoma težak dan za Čačak: Preminulo još 7 kovid pacijenata

Svi umrli su iz Čačka između 67 do 84 godina starosti

  • 1
Čačak Foto: RINA

Na kovid odeljenjima u čačanskoj bolnici trenutno je hospitalizovano 195 kovid pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 15 bolesnika, a troje najtežih priključeno je na respiratore.

U protekla 24 sata preminulo je sedam kovid pacijenata, a svi umrli su iz Čačka između 67 do 84 godina starosti, prenela je Rina.

Evidentiran je prijem 25 pacijenta, 16 otpusta, a u Plavoj hali nalazi se 12 pacijenata.

U prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 218 pregleda, od čega je 77 prvih pregleda.

Od pristiglih rezulatat za 241 uzorak, iz Čačka je 40 pozitivnih, iz Lučana 14, iz Gornjeg Milanovca 18 i iz Ivanjice 9 pozitivnih.

Video: Pogledajte kako izgleda crvena zona u čačanskoj bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ČA

    29. decembar 2020 | 12:16

    Zaista premnogo za grad Čačak. Čovek je otišao prvi dan kovid+,pocetna upala pluca..poslat kuci naredna kontrola 7 dan zadrzan u bolnici...kiseonik...full face maska ...bolje ...pad intubiran...i tu bio dobar spo2...da bi čovek izgubio život od tromba...posle 21 dan bolničkog lečenja... Svaka čast dr i osoblju al ovo jr veliki gubitak...čovek jak zdrav, što govori i njegova borba za život i šta je izdržao... Večna ti slava 🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA