≫ 

Gojković najavio inspekcije za doček: "Teško je objasniti deci, tinejdžerima, studentima"

Član Kriznog štaba ističe da slavlje može da se sprovede i u potpuno drugačijim okolnostima, u krugu porodice, sa manjim brojem ljudi

  • 4
Konferencija Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Pokrajinski sekretar za zdravstvo i član Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa Zoran Gojković rekao je da su okolnosti u kojima ove godine proslavljamo praznike specifične, ali da slavlje može da se sprovede i u potpuno drugačijim okolnostima, u krugu porodice, sa manjim brojem ljudi.

- Teško je to objasniti deci, tinejdžerima studentima. Moramo i njih da razumemo i shvatimo. I nama u 20. godini kad je neko nešto pričao, nismo verovali. I puno iskusniji u životu ne veruju u neke stvari - rekao je Gojković u gostovanju na tv "Pink".

On je istakao da moramo da nađemo meru u svemu i da Novu godinu i božićne praznika proslavimo u porodičnom i tradicionalnom duhu.

Gojković dodaje i da će inspekcije Ministarstva zdravlja tokom celog dana biti na terenu, kao da će kontrolu sprovoditi i komunalna policija, kao i drugi organi kako Ministarstva zdravlja, tako i Ministarstva unutrašnjih poslova.

On je dodao i da se nada da će svima koji su već uplatili aranžmane za proslavu Nove godine novac biti vraćen, „da ne dođemo u situaciju da se osim koronom bavimo i takvim stvarima“.

Video: Šta znači pacov u kineskom restoranu? Sanitarnu inspekciju, milionsku kaznu i katanac na vratima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    31. decembar 2020 | 11:08

    I nemojte objasnjavati, pustite decuda zive normalno. Sada kada treba najvise da uzivaju u zivotu i da se provode vi ste ih zatvorili. Po ceo dan vise na telefonima, svi su postaliasocijalni vise se niko ne druzi!

  • Nina

    31. decembar 2020 | 14:53

    Ko je ono broj za korona žurke

  • Maja

    31. decembar 2020 | 14:52

    Pošaljite odma u Šid jedu ovde su žurke od 11 i 30 puno sve i preglasna muzika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA