≫ 

Danas oblačno i malo hladnije: Veći deo dana padaće kiša, najviša temperatura do 6 stepeni

Najniža temperatura od minus jedan do sedam stepeni, a najviša od šest do 10, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod

  • 0
Vetar, oblaci, oblačno

Foto: Pixabay

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije, a više padavina biće na istoku i jugoistoku Srbije, gde će kiša padati veći deo dana.

Na visokim planinama moguć sneg. U ostalim krajevima padavine se očekuju uglavnom posle podne i uveče, ali će biti povremene i slabijeg intenziteta. Suvo vreme zadrzaće se samo na krajnjem zapadu i severozapadu zemlje.

Vetar slab i umeren, na jugu Banata još ujutro jak, jugoistočni, do kraja dana u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od minus jedan do sedam stepeni, a najviša od šest do 10, saopštio je Republički hidrometeoroloski zavod.

U Beogradu pretežno oblačno s kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, jugoistočni, do kraja dana u skretanju na severozapadni.

Najniža temperatura kretaće se oko sedmog podeoka, a najviša dnevna oko 10 stepeni.

Izgledi vremena u Srbiji do 11. januara

 

U utorak još ujutro ponegde kiša, na višim planinama sneg, a u toku dana uglavnom suvo. U nižim predelima uz duže zadrzavanje niske oblačnosti, a u brdsko-planinskim uz delimično razvedravanje.

U toku noći novo naoblačenje s kišom zahvatiće severozapadne, zapadne i jugozapadne delove Srbije.

U sredu oblačno s kišom, na planinama sa snegom, a više padavina očekuje se u drugom delu dana i u toku noći. U košavskom području povremeno jak jugoistočni vetar.

U četvrtak pretežno oblačno i hladnije uz slabljenje i prestanak padavina. Vetar će biti u skretanju na zapadni i severozapadni.

U petak i subotu suvo uz delimično razvedravanje, ali i uz dalji pad temperature. Krajem perioda, od 10. januara, naoblačenje sa snegom.

Video: Ovakav kijamet svet nije video! Oluja nosi autobuse, ljude...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA