≫ 

Tmuran dan u Srbiji, osim na krajnjem severu: Popodne kiša i susnežica, jači sneg tek u nedelju

Minimalna temperatura od nule na severu Vojvodine do 6 stepeni na jugu Srbije, maksimalna dnevna od 3 na severozapadu do 9 stepeni na jugu i jugoistoku Srbije, u Pčinjskom okrugu i do 12

  • 1
Hyundai, auto, vožnja, hladno vreme Foto: Unsplash

U Srbiji pretežno oblačno sa kišom, u planinskim predelima sa snegom. Samo će na krajnjem severu tokom jutra i dela prepodneva biti suvo. Posle podne i uveče biće uslova da kiša pređe u susnežicu ponegde i u nižim predelima na severu, zapadu i istoku Srbije.

U toku noći očekuje se prestanak padavina. Vetar u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura od nule na severu Vojvodine do 6 stepeni na jugu Srbije, maksimalna dnevna od 3 na severozapadu do 9 stepeni na jugu i jugoistoku Srbije, u Pčinjskom okrugu i do 12.

U Beogradu nakon suvog jutra jače naoblačenje sa kišom, a kasnije posle podne i uveče biće uslova i za susnežicu. U toku noći prestanak padavina. Vetar u skretanju na severozapadni. Temperatura do 4 stepena, posle podne i uveče u padu.

U Srbiji sutra nakon oblačnog jutra, ponegde sa slabim padavinama, tokom većeg dela dana uglavnom suvo. Krajem dana na jugu, a tokom večeri i noći i u ostalim predelima jače naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom, samo se na krajnjem severu očekuje suvo. Maksimalna temperatura od 2 do 5 stepeni.

U nedelju oblačno sa snegom, samo na severu Vojvodine uglavnom suvo. Maksimalna temperatura od 0 do 2 stepena. Od ponedeljka do srede oblačno sa kišom, susnežicom i snegom. U nedelju i ponedeljak u donjem Podunavlju duvaće jak i olujni istočni vetar.

Vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

U Beogradu sutra tokom većeg dela dana suvo, samo će u toku jutra biti uslova za slab sneg. U toku noći novo jače naoblačenje sa snegom. Maksimalna temperatura do 3 stepena. U nedelju oblačno i hladno sa snegom. Makismalna temperatura do 1 stepen.

Od ponedeljka do srede oblačno sa kišom, susnežicom i snegom.  

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA