Plemeniti sugrađani ulepšali praznike mališanima iz Ivanjice, Arilja, Lučana, Čačka i Kosjerića

Širom Srbije preduzete su slične akcije

  • 2

Trećeg dana Božića članovi viber grupe Dobri Samarjanin posetili su decu u Radaljevu gde su im uz lepe želje podelili i paketiće sa slatkišima.

Iznenadna poseta ljudi dobrog srca obradovala je mališane i ulepšala im ove praznične dane. Viber grupa Dobri Samarjanin obezbedila je 170 paketa za višedetne porodice i porodice lošijeg materijalnog statusa na području Ivanjice, Arilja, Lučana i Čačka, piše Infoliga Ivanjica.

Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija viber grupe Dobri Samarjanin koja trenutno ima oko 150 članova i svakim danom je sve brojnija.

Slična akcija izvedena je i u Kosjeriću. U prostorijama novog Alternativog kulturnog centra "Poligon" prikupljene su krajem prošle godine igračke i slatkiši za mališane okolnih sela, koji žive u višedetnim porodicama. Akciju su organizovali StartHub Kosjerić ,K-Town Group i AMK Džiponje, a prikupljena je i hvale vredna svota za kupovinu paketića.

Deljenje paketića Printskrin: Facebook/Vladimir Rdojicic

- AMK Džiponje trenutno jezde kroz sneg i nose paketiće deci iz Seče Reke, Zarića, Cikota, Donje Pološnice i okolnih mesta koja će dobiti prvih 43 paketića u okviru akcije "Božić Bata i Deda Mraz na točkovima". Uskoro slede paketići za decu iz drugih krajeva i sela opštine Kosjerić. Sjajna solidarna akcija meštana i privrednika Kosjerića koji su pokazali veliko srce, humanost i dobročinstvo - naveli su oni na drugi dan Božića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    10. januar 2021 | 13:45

    To je nasa Srbija.Samo uz Boga i nasu veru idemo napred sa hriscanskim svetom

  • Dany

    10. januar 2021 | 15:07

    Umesto da se stavi akcenat i to veliki na ovakve vesti,mi se bavimo “rijaliti programima”koji nisu ni R od rijalitija,raskidima poznatim i manje poznatim licnostima,i ostalim glupostima....Znam da u Srbiji ima mnogo dobrih ljudi,al ne mogu doci na red od ostalih “moralnih gromada” cast izuzetcima....Ne krivim novinare,krivim narod kojeg interesuje sve manje vredno od ovoga,novinar je tu da zaradi,i da zna sta ce primamiti paznju,pretpostavljam da je zato sve manje ovakvih vesti...Bravo za humane ljude,bravo za dobre ljude,bravo zapravo za LJUDE koji su u mogucnosti da ucine nasu decu srecnijom bar na sekundu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA