"Šabački Grinč" uništio dekoraciju, pa ukrao medveda od 2 metra: Sve je snimljeno, za njim se traga

Slučaj je prijavljen policiji

  • 15

Božićni praznici u Šapcu u Ulici Prote Smiljanić uništeni su zahvaljujući nepoznatom muškarcu, koji je odlučio da ukrade plišanog medveda sa dekoracije, koja je postavljena ispred jedne radnje.

U noći između 8. i 9. januara nepoznata osoba uništila je prazničnu dekoraciju u koju je uloženo mnogo truda, ljubavi, energije i novca.

- Želeli smo da, nakon teške godine za sve nas, pružimo malo novogodišnje i božićne radosti za naše najmlađe sugrađane, kao i za one koji vole da uživaju u prazničnim čarolijama - kazala je Radmila Ručnov, vlasnica radnje ispred koje je uništena praznična dekoracija za Telegraf.rs.

Navela je da je slučaj prijavljen policiji i istakla da bi nepoznatom muškarcu poklonili medveda nakon praznika samo da ga je tražio.

Kako se vidi na snimku sa kamera iz radnje, muškarac se neko vreme šetao ispred objekta.

Posmatrao je novogodišnju dekoraciju kao i radnju.

Zatim je za samo nekoliko sekundi uništio sav trud.

- Mi smo na toj dekoraciji radili dva dana. Ceo dan nam je bio potreban da spremimo poklone koji se vide na snimku. Zatim nam je bio potreban ceo dan da montiramo sve to što smo napravili. Muškarac je sve to uništio kako bi uzeo medveda koji se nalazi na vrhu svega toga - ispričala je Radmila.

Nakon što je oborio medveda od dva i po metra, nepoznati muškarac ga je uzeo i otrčao u nepoznatom pravcu.

Nepoznati muškarac, koji je uništio božićne praznike podseća na mrzovoljnog Grinča koji najviše na svetu mrzi Božić.

Grinč je imao samo jedan cilj, a to je da uništi božićne praznike.

Nepoznati muškarac verovatno nije imao tu nameru, već je samo želeo da se "dočepa" plišanog medveda ali je uspeo ono što je Grinč želeo - a to je da pokvari Božić ljudima koji su uložili dva dana truda kako bi se praznična dekoracija izgledala što lepše.

Vlasnica lokala ispred kog je načinjena prvenstveno emotivna šteta, moli sve koji prepoznaju osobu sa snimka da jave policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA