Muškarac iz Lučana nestao dan posle Božića, sneg otežava potragu: Kao da tražimo iglu u plastu sena

U dogovoru sa porodicom, potraga se nastavlja kad se sneg otopi

  • 0
Potraga, nestao muškarac, Lučani Foto: RINA/ Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Požege

Muškarac Z.M. star 59 godina nestao je 09. januara u selu Dljin u opštini Lučani. Živeo je sam u porodičnoj kući, a već četiri dana od njega nema ni traga, ni glasa.

Potrazi za nestalim muškarcem pored porodice i policije priključili su se i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

- Sedmorica naših članova obavili su pretragu terena, međutim, dubok sneg nam umnogome otežava potragu. U normalnim okolnostima vidimo na deset metera pored sebe, međutim sada je to nemoguće. Kao da se traži igla u plastu sena - rekli su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

Prema njihivim rečima, obavljen je intervju s porodicom kako bi se prikupilo što više podataka o nestaloj osobi, njegovim navikama, zdravstvenom stanju, poseti rodbini.

- Pretražen je teren oko kuće, seoski put za koji postoji mišljenje da se njime poslednji put kretao, deo potoka uz put i deo grebena. Zbog ograničenog vizuelnog sagledavanja terena usled snežnih padavina, u dogovoru sa porodicom i policijom pretraga se nastavlja nakon otopljavanja snega - kažu u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu.

Prema rečima meštana nestali Z.M. nije bio konfliktna ličnost, razveden je i živeo je sa majkom koja je preminula u maju ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA