≫ 

Bahatost u Čačku: 17 sati nisu imali vode zbog nesavesnih komšija

Svi trpe zbog neprimerenog ponašanja nekih građana

  • 0
Javna česma Bez vode zbog nesavesnih i lenjih građana / Foto: Pixabay

Zbog havarije na fekalnoj crpnoj stanici u Parmencu u Čačku, izazvane isključivo nemarnošću i neodgovornošću građana, ovo naselje je bilo bez vode od srede u 22 časa pa sve dok ekipe „Vodovoda“ nisu otklonile kvar, nešto pre 15 časova u četvrtak. Ovaj problem u Parmencu, prema rečima nadležnih je učestao, pored svih apela građanima da ne bacaju otpad u kanalizaciju.

Svi trpe zbog neprimerenog ponašanja nekih građana.U fekalnoj jami se nalazi rešetka, koja se zagušuje zbog neprimerenog sadržaja. Tu ima svega i svačega, čak i delova tkanina – kaže Vladimir Đinić, šef Službe za održavanje i izgradnju JKP „Vodovod“, piše Čačanski glasnik. 

Celo naselje Parmenac bilo je bez vode, kako bi radnici mogli da otklone kvar.

–Radimo sa dve cisterne, sa dve pumpe ogromnog kapaciteta, prepumpavamo iz jedne jame u drugu, da bismo konačno stigli da podignemo rešetku i da bi kanalizacija mogla da profunkcioniše – kaže Đinić. On podseća da se havarija na fekalnoj crpnoj stanici u Parmencu prošle godine desila dva puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA