≫ 

Pojavili su se snimci sa časova glume Mike Aleksića: Dečaku ponavljao "ti si glup"

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak obraćanja Mike Aleksića dečacima, koje je korio jer nisu ispunili neki zadatak

  • 33
Mika Aleksić Printskrin: Twitter/нелагода

Za Miku Aleksića, koji je godinama držao školu glume i podučavao decu, važila je priča da je veoma strog.

Ipak, verovali su mu. I roditelji, i ulčenici, ali i kolege. Sve dok nije isplivala priča o sistematskom zlostavljanju devojčica.

Međutim, pošto je glumac optužen za seksualno zlostavljanje, otvorilo se i pitanje da li je način na kojij e vaspitavao decu - strogo i bez uključivanja roditelja u ova proces, bio ispravan.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak obraćanja Mike Aleksića dečacima, koje je korio jer nisu ispunili neki zadatak.

Jednom dečaku rekao je da je "glup".

Kada ga je upitao koliko je "Glup", dečak je odgovorio "Malo", a Aleksić je dodao "To je dovoljno, to ti nije loše". Svi su se nasmejali.

Međutim, u drugom klipu prikazan je malo "ljući" razgovor sa jednim dečakom, koji je pokušavao da se odbrani jer nije naučio pesmicu.

"Ja nisam naulio napamet, pokušavao sam, ali nisam uspeo", rekao je mališan.

"Jesi glup?", "Šta ti je bio zadatak?", "Što nisi naučio, boli?", "Što nisi našao kraću?", "Ti si lenčuga znači, mladiću", "Kad si učio, gde si učio? A šta si radio preko raspusta?"

Video: Poznate ličnosti koje su preživele zlostavljanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Thundercracker

    18. januar 2021 | 12:48

    Na identican nacin se ucenicima obracala profesorka hemija iz jedne beogradske gimnazije pocetkom 2000-tih. Da vi zavirite po srpskom skolstvu, pa da vidite jada.

  • Balkanski spijun

    18. januar 2021 | 13:10

    Ja sve vise krivim roditelje u ovom slucaju.....Da ti dete dodje kuci ponizeno i utuceno a da ti to nevidis kao roditelj?!??! Drugo Ocigledan nedostatak komunikacije izmedju roditelja i dece ..... Kad se vrati upitas "ej sta ste radili na casu" i tako da radoznala pricica cisto da znas sta se desava u zivotu sina/cerke?!?!? ..... Dajete bre decu negde nekom ,pa niste ih na pijaci kupili da ste toliko bas nezainteresovani !!!!!!! A sto se tice ovog nabedjenog zavrnuo bi mu toliko robije da bi mu onomad kad je uhapsen bio zadnji dan slobode u zivotu !!!!!

  • Jagodinka Simonović

    18. januar 2021 | 13:10

    Moja profesorka srpskog jezika JM u osnovnoj školi nazivala nas je mečkama, glupanderima, budalama. Uvek je postavljala pitanja gde ti rade roditelji, šta su po obrazovanju... Jedan drug je rekao da mu je majka domaćica, a otac vozi kamion napravila je takvu facu gađenja, ali kad čuje da su ti roditelji vlasnici radnji bele tehnike, obuće, odeće ode odmah i uzme šta joj je potrebno. Na fakultetu sam se susrela da mi se profesor nabacuje i deli komplimente da sam šarmantna i jako lepa. Nisam se upecala jer sam odmah prešla na to da sam tu zbog teme master rada. On je bio u principu da baci kosku pa ko prihvati. U srednjoj školi gledanje u zadnjicu i grudi od strane muškuh profesora da ne spominjem. Nabacivanje matoraca na javnim mestima koji mogu dede da mi budu. Katastrofa za ženski rod...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA