≫ 

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred": 100 godina od smrti Živojina Mišića

 ≫ 

Mišić je više puta penzionisan i vraćan kad je to trebalo narodu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika žika
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ?????

    21. januar 2021 | 14:46

    Srbija ne zasluzuje ovakve ljude, posle rata takvi su samo smetnja presednicima, verovatno ih sklanjaju jer su vredni vise postovanja od njih foteljasa. Zato zemljom treba da vlada sistem a ne pojedinac. Presednik je tu da potpise odredbu i odluku koju sistem donese a ne on sam. Presednik treba da je simbol a ne sudbina.

  • Marko Predator

    20. januar 2021 | 15:46

    Živeo Draža Mihajlović!

  • Bhm

    20. januar 2021 | 15:27

    Koliko smo mi bedna zemlja jad svojim velikania nismo u stanju da odamo postu i priznanje koje dolikuje tajvim velicinama!Države koje su imale miševe ta vojskovode od njih su napravili super junake koji su poznati celom svetu a mi 2,3 manja spomenika i hvala i to je to?!Srbi se prema svojim žrtvaa odnose jao prema izgubljenim nebitnim predmetima i mislim da nas Bog zbog toga kažnjava i nanovo nas iskušava novim zrtvama da vidi kada će i da li će nam se probuditi savest.Vojvoda Misić zaslužuje spomen kuću-muzej,naziv vojne akademije,imena trgova,ulica,kasarni a ne 3 spomenika od toga jedan manji....Isto vazi i za ostale Vojvode i srpske junake koje smo imali u svim oslobodilackim ratovima a posebno da postoje počasna mesta gde će se idavati posta svim srpskim žrtvama,civilima,ženama,deci,starima i svima kojima se ne zna trag ni mesto stradanja.Nije ono ruglo spoenik neznanom junaku ni blizu necega sto treba srpskom narodu,sektaski simboli...vreme je za osvešćenje Srbije!Za pocetak tužba Nato paktu i traženje odštete za razaranja,ubistva,terorizam,okupaciju,kršenje obicaja rata,krsenje svih konvencija o zabranjenom oruzju,ubistva civila,unistavanje zivotne sredine,unistavanje infrastrukture,bombardovanje bolnica i civilnih objekata,kršenje zakona obilazenjem odluke UN-a,izazivaje bolesti upotrebom zabranjenog osiroasenog uranijuma,upotreba kasetnih i grafitih bombi.....milijarde i milijarde evra a onima koje su doveli 5 oktobra na vlast uz uslov da ih neće tuziti,narod treba javno da sudi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA