Potpuno opremljeni Zepterme hotelski apartmani čekaju na Vas

Specijalni uslovi prodaje

  • 5
Zepterme Foto: Promo

Smešten u srcu Vrnjačke banje kompleks Zepterme će biti izgrađen do maja 2022. godine, kada će svi stanari moći da se opuste u svojim potpuno opremljenim hotelskim apartmanima.

Ovaj jedinstveni objekat će predstavljati spoj savremene arhitekture i moderne tehnologije, a kreiran je za neponovljivo uživanje. Svim zainteresovanim kupcima za razgledanje je dostupan i pokazni stan na Novom Beogradu u Bulevaru heroja sa Košara. U pratnji našeg prodajnog tima takođe je moguća poseta Vrnjačkoj banji, kako bi se uverili u kvalitet gradnje i ekskluzivnost lokacije.

Zepterme Foto: Promo

Ako sebi i svojoj porodici želite da osigurate mesto na kome ćete moći da se relaksirate i pobegnete od užurbanog gradskog života, očekuje Vas specijalna ponuda za kupovinu Zepterme apartmana. Povrh toga, svaki član Zepter ClubLive100 ima popust od 3% i bonus od 2% na ukupno plaćenu cenu apartmana, za kupovinu bilo kog proizvoda iz Zepter asortimana. Zato je idealan trenutak da donesete pravu odluku i iskoristite naše posebne prodajne uslove.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snob

    5. februar 2021 | 12:45

    Čekam samo pomoć države i da uplatim...ja 110e. žena i sin po 60e. ukupno 230. Taman da počnemo sa kupovinom,možda je dovoljno za početak ?!

  • JA

    5. februar 2021 | 11:44

    Cena prava sitnica

  • Gruzanin

    5. februar 2021 | 16:19

    Mnogo je to 3 + 2, preteraste!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA