≫ 

Stiglo nam zahlađenje: Maksimalne temperature u plusu, ali kako bude odmicao dan biće sve hladnije

Temperatura tokom dana od 6 do 12 stepeni uz pad do krajem dana i tokom večeri. Na severu i severozapadu Vojvodine temperatura tokom celog dana od 0 do 3 stepena

  • 0
BEOGRAD ULICE KIŠA VANREDNO STANJE KNEZ MIHAJLOVA ULICA Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U Srbiji oblačno i svežije sa kišom, a na severu i severozapadu Vojvodine i na planinama sa susnežicom i snegom.

Na jugu i jugoistoku Srbije pre podne biće suvo. U toku večeri i noći kiša će širom severne i zapadne Srbije preći u susnežicu, ponegde i u vlažan sneg. Duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar, u Vojvodini severoistočni.

U toku večeri i noći vetar će u svim predelima biti u skretanju na severozapadni. Jutarnja tempertaura od -1 na jugoistoku Srbije do 7 stepeni u Kolubarskom okrugu, a na krajnjem jugoistoku Srbije do -5.

Temperatura tokom dana od 6 do 12 stepeni uz pad do krajem dana i tokom večeri. Na severu i severozapadu Vojvodine temperatura tokom celog dana od 0 do 3 stepena.

U Beogradu oblačno i svežije sa kišom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. U toku večeri i noći vetar u skretanju na severozapadni.

Maksimalna temperatura biće do 7 stepeni. Do kraja dana i večeri temperatura u padu, a u toku noći biće uslova za susnežicu, u višim delovima grada i za vlažan sneg.

U Srbiji sutra oblačno sa kišom, na severu i na planinama sa susnežicom i snegom. Tokom dana postepeni prestanak padavina. Maksimalna temperatura od 1 stepen na severozapadu do 10 na jugoistoku Srbije.

U utorak razvedravanje. Maksimalna temperatura od 8 do 14 stepeni, a na severu i zapadu Vojvodine od 3 do 7.

Prognoza vremena Printskrin: RHMZ

Od srede umereno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima, uz maksimalne temperature u četvrtak i petak ponegde i do 18 stepeni.

U Beogradu sutra oblačno sa kišom i susnežicom, u višim delovima grada sa vlažnim snegom. Tokom dana postepeni prestanak padavina. Maksimalna temperatura do 4 stepena.

U utorak razvedravanje. U toku jutra očekuje se slab mraz, a tokom dana toplije. Maksimalna temperatura do 11.

Od srede umereno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima, uz maksimalne temperature oko 15 stepeni.

Video: Nova Varoš: Zbog snega uvedena vanredna situacija u 7 mesnih zajednica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA