Dragomir Karić čestitao slavu svima koji obeležavaju Svetog Jovana Krstitelja

Kako je istakao, ove godine on i njegova porodica slave zajedno, širom sveta, u zavisnosti od toga gde se ko od njih u ovom trenutku nalazi ili živi

  • 0
Dragomir J. Karić, narodni poslanik Foto: BK grupa

Potpredsednik BK grupe Dragomir Karić čestitao je svima koji danas obeležavaju krsnu slavu Svetog Jovana Krstitlje i napisao da uz Božju pomoć vekovima slave u zdravlju, sreći i blagostanju.

Kako je istakao, ove godine on i njegova porodica slave zajedno, širom sveta, u zavisnosti od toga gde se ko od njih u ovom trenutku nalazi ili živi.

- Ove godine po prvi put na slavi kod nas nisu prisutni naši rođaci, prijatelji, kumovi, poslovni saradnici, naši zaposleni i mnogi drugi nama dragi gosti, koje smo okupljali još od naše kuće u Peći pa sve do Kluba Jelena - napisao je on i dodao:

- Uvek se mnogo radujemo ovom velikom prazniku i sa velikim ushićenjem ga dočekujemo. Da zajedno sa prijateljima i rodbinom podelimo našu sreću i zahvalnost Bogu za sve što nam je podario.

Karić se u istoj objavi zahvalio svima koji su njegovoj porodici uputili čestike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA