≫ 

Majka nestalog Dragana (15) u suzama: Ostavio oproštajno pismo bivšoj, ne želim da verujem u to

Pismo je ostavio bivšoj devojci

  • 20
Dragan D nestao Foto: Privatna arhiva, TV Prva

Danijela, majka tinejdžera Dragana D. (15) za kojim se traga od juče, izjavila je da joj je policija saopštila da je on ostavio oproštajno pismo. 

Ona nije mogla da precizira šta u tom pismu piše ali da joj rečeno da sve vodi ka tome da se je rešio da se ubije.

Kazala je da će ronioci da pretraže Tamiš.

Zadnje sam saznala da je on ostavio pismo bivšoj devojci i da je rešio da se ubije. Sad će poslati ronioce i ostale da provere, ja u to ne želim da verujem - kazala je ona za TV Prva.

Kako kaže, ni njegovi drugari ne žele da veruju u to ali su, kako navodi, neki već počeli sa njim da se opraštaju na društvenim mrežama.

Draganova razredna je rekla da Dragan nikada nije pokazivao da je u depresiji. Rekla je da je on ostavio utisak jednog inteligentnog deteta.

- Najbolji đak u razredu, odgovoran, znatiželjan, mnoge stvari su ga interesovale... Prosto sam u škou da je ovako nešto mogle da se dogodi - kazala je Sanja, Draganova razredna u Mašinskoj školi, koja je istakla da je on zreliji od ostalih.

Kako je majka ispričala, poslednji poziv je Dragan imao sa svojom najboljom drugaricom, taj razgovor je dugo trajao.

Za dečakom se, da podsetimo, traga od juče. On je bio na praksi, a posle toga je otišao na Tamiški kej. Tu je zavezao svoj bicikl i od tada mu se gubi svaki trag.

Majka Danijela je jutros ispričala za Telegraf.rs da je bio utučen u poslednja dva dana zbog raskida sa devojkom.

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LOSMI73

    3. februar 2021 | 15:05

    Ljubav je lepa al sa 50god mi je preko glave, koliko sam se puta samo zaljubio i radio glupe stvari da mi nije dobro. Daj Bože sa je mali živ proci ce će još dosta takvih ljubavi u životu.

  • Komsinica Cica

    3. februar 2021 | 14:44

    Jaoojj Boze deco.. Zasto to sebi radite, i svojim najmilijima..? Ne shvatate da nista nije vrednije od zivota... Sve ostalo ima drugu sansu...zivot ne.....

  • Qwer

    3. februar 2021 | 14:36

    E deco, deco! Koliko će u životu biti i lepih i ružnih stvari, a ti dušo na prvoj prepreci se predaješ. Daj Božeda si živ i zdrav, biće devojaka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA