Požarevac odredio novog prevoznika za đake: Ugovor vredan skoro 23 miliona dinara

Gradska uprava Požarevca raspisala je javnu nabavku za prevoz učenika u osnovnom i srednjem obrazovanju na teritoriji grada pre mesec dana

  • 2
Gradski prevoz Niš Foto: Mateja Beljan

Grad Požarevac doneo odluku da ugovor o prevozu učenika u narednih šest meseci dodeli kompaniji "Arriva Litas", piše E-Braničevo.

Danas je istekao rok za podnošenje ponuda u postupku izbora prevoznika koji će vršiti prevoz učenika osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada Požarevca. Kako E-Braničevo saznaje, pristigle su ukupno tri ponude, a ugovor je dodeljen kompaniji "Arriva Litas" kao najpovoljnijem ponuđaču.

Osim "Arrive" ponudu su dostavile i firme "Zoran rajzen" iz sela Ribare kod Jagodine i "Bečej prevoz" iz Bečeja.

Predviđeno je da se prevoz učenika vrši na teritoriji grada Požarevca šest meseci i da on mora biti usklađen sa početkom i krajem nastave.

Gradska uprava Požarevca raspisala je javnu nabavku za prevoz učenika u osnovnom i srednjem obrazovanju na teritoriji grada pre mesec dana, a procenjena vrednost je 22.863.636,00 dinara bez PDV-a.

Učenike na teritoriji grada Požarevca prevozila je do danas firma "Kontinental turs" iz Kule kod Malog Crnića, autobusima "Duge" Petlovača i to bez ugovora sa gradom. Oni nisu učestvovali na ovom tenderu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bus driver

    6. februar 2021 | 04:35

    Arivu niko živ ne može pobediti na tenderima jer ima neverovatno jeftine ponude. Upitno je da li ima i kvalitet usluga, ali to uglavnom nije bitno, bitno da je jeftino...

  • Vito Lukić

    6. februar 2021 | 00:00

    Svaka čast, moja firma Arriva je najbolja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA