Oglasio se i vlasnik prodavnice koji je Pribojki izduvao prednje gume: "Auto je bio parkiran 3 sata"

- Gume su izduvane zbog opomene, a ne isečene - rekao je

  • 21
Izbušene gume, Priboj, auto Foto: RINA.rs

Sanja je parkirala auto ispred jedne prodavnice u Priboju, ali kad se vratila do svog četvorotočkaša - dočekao ju je ružan prizor: prednje gume su bile izduvane, a na zadnje je stavljena paleta, i ona nije mogla da pokrene svoj auto.

Kako je rekla, ispred prodavnice je parkirala da bi otpratila svoju ćerku u školu.

- Sa zadnje strane postavljena je i paleta koju ja sama nisam mogla da pomerim. Taj prostor i inače služi da se mušterije parkiraju i nisam zauzela prostor koji nije za to predviđen. Na parkingu nije bilo gužve, a kombi vozila su mogla nesmetano da vrše istovar. Problem je očigledno bio što nisam odmah ušla u prodavnicu, već otišla do škole. Ostala sam potpuno zatečena, jer ja sama tu ništa nisam mogla da uradim, ruke su mi bile potpuno vezane - ispričala je za RINU Sanja Penezić iz Priboja.

Kad je zaposlene upitala šta se desilo, oni su joj rekli da se obrati vlasniku trgovinskog objekta, što je ona i učinila.

Izbušene gume, Priboj, auto Foto: RINA.rs

Potvrdio mi je da je on to uradio i da to nije prvi put da učini nešto slično ako se neko parkira na prostor ispred objekta, a da nije ušao u market. Bila sam potpuno bespomoćna sa detetom, koje je moglo da bude u opasnosti da smo krenuli. Pozvala sam policiju, jer ova situacija ne bi trebalo da prođe tek tako. Razumem da vlasnik želi taj parking samo za one koji kupuju u marketu, ali svakako nije način da jednoj ženi koja je u tom trenutku sama sa detetom izduvate gume - rekla je Sanja.

Nakon ovoga, oglasio se i vlasnik maloprodajnog objekta, i rekao da želi da se čuje i njegova strana priče.

- Automobil je na parkingu bio tri sata, što smo utvrdili uvidom u snimke sigurnosnih kamera. Roba je došla za istovar, vlasnik automobila nije pronađen, a na magistralnom putu je nastao saobraćajni kolaps od dostavnih vozila. Roba je kisla napolju. Gume su izduvane zbog opomene, a ne isečene. Vozač kamiona je hteo da ih naduva, ali vlasnica nije dozvolila - rekao je vlasnik prodavnice za Priboj online.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    9. februar 2021 | 10:21

    Ako je to njegov parking ima pravo i da joj skine tockove. Ako je to javni parking a on misli da on ima pravo na njeva sako zato sto mu je potreban za istovar robe nema pravo da joj pipne automobil. Sta mene briga sto je nekome JAVNI PROSTOR potreban za nesto.

  • Mišo

    9. februar 2021 | 10:45

    Budimo ljudi ne treba preterivati što se nije parkirala tamo gde je išla sa detetom

  • Nino

    9. februar 2021 | 10:41

    Zene ostavljaju , parkiraju de im je milo, a i trube jedino one u saobracaju. Potpuno su bez obzira na ostale ucesnike u saobracaj . I ono , zastitimo zene, iako mozga nemaju u nekim situacijama !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA