≫ 

Stefan kleknuo na vidikovcu iznad grada uz baklje, Maju vodio niz tragova: Nije znala šta se sprema

Cveće, ljubavne poruke, baklje, vatromet... Ovako je mladić iz Prokuplja zaprosio devojku

  • 0
Maja Stefan iznenadjenje Printskrin: Youtube/Ranko Spasovic, video bulevar Prokuplje

Mladi par iz Prokuplja verio se na neobičan način. Kao dokaz njihove romantične veridbe ostao je i detaljan video zapis ovog iznenađenja, o kom buduća mlada nije znala ništa. Stefan je sve organizovao, a Majino je bilo samo da pristane.

Maju je najpre dočekala jedna žuta ruža, uz poruku "da se svet sruši ceo, mog sveta deo daću, samo ostani tu". Stefan joj je naznačio da je ovim prihvatila igru i uputio je u lokalni kafić, gde ju je čekao naredni trag.

Vidno nervozna, Maja je čekala sama u lokalu, kada se konobarica pojavila sa drugom ružom i porukom koja je donosila naredni trag u ovoj potrazi o čijem ishodu nije mogla ni da sanja.

Iznenađena, sa širokim osmehom na licu, ona je pročitala poruku. U njoj je stajao tekst pesme koji je opisao Stefanova osećanja.

"Sve što sam uvek hteo bila si ti. Nema tu nazad kad se srcem zavoli. Sad više ne znam da l' sam mrtav ili živ, ljubav u bolest prelazi. Igra još uvek traje. Ne bi bilo zanimljivo da ovde stanemo, čekam te tamo gde je naša priča počela. Naš prvi poljubac!", napisano je na žutom papiru.

Maja se potom uputila tragom istorije svoje veze, na mesto gde je sve počelo. Tu ju je čekalo još cveća, izjava ljubavi i poslednji trag do konačnog iznenađenja. Poslednja lokacija na koju je trebalo da ode bila je u blizini jednog prokupačkog restorana, odakle se pruža predivan pogled na grad.

Tamo ju je, sa cvećem i prstenom, dočekao njen izabranik, koji se spustio na koleno i zatražio njenu ruku, dok su ih prisutni prijatelji okruživali sa bakljama u rukama.

U vidnom šoku, ali jednako srećna, Maja je na prosidbu rekla "da", a potom su novopečeni verenici sa svojom porodicom i prijateljima uživali u vatrometu, kao i divnom noćnom pogledu na svoj grad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA