• 3

Kako će se odvijati proces vakcinacije tokom predstojećih praznika

Druga doza vakcine daje se nakon tri nedelje, a građani će dan ranije biti obavešteni SMS porukom o terminu i mestu revankcinacije

  • 3
Institut Torlak, Vakcinacija

Foto: Nikola Tomić

Proces vakcinacije u Republici Srbiji odvijaće se po unapred utvrđenom planu, bez prekida i tokom predstojećih državnih praznika.

Kako su 15. i 16. februar neradni dani zbog obeležavanja Dana državnosti, važno je da građani znaju da to neće odložiti njihov zakazani termin bilo za vakcinaciju ili ravakcinaciju.

Druga doza vakcine daje se nakon tri nedelje, a građani će dan ranije biti obavešteni SMS porukom o terminu i mestu revankcinacije. Izuzetno je važno da se svi građani pridržavaju vremena vakcinacije i nikako ne propuste svoj zakazani termin.

Građani koji se još uvek nisu prijavili za vakcinaciju to mogu učiniti i dalje na portalu eUprave www.imunizacija.euprava.gov.rs, ili pozivom na telefon 0800 222 334 svakoga dana od 8 do 20 časova.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sale

    Nikako

  • Danijel

    Kojih praznika? Jedan je dan državnosti. Koji su ostali praznici?

  • albanac

    Ja zivim u Pristini i bas bi voleo da primim vaksinu.Ono bez potrebe da se to ubaci u tv snimke i slicno.Kako bi mogao to da se radi?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima