≫ 

Snimak iz vazduha kilometarskih kolona u Srbiji: Čekaju i po dva sata na naplatnoj rampi

Uglavnom su u pitanju vozila sa beogradskim registarskim oznakama, pa se pretpostavlja da su građani krenuli da van grada provedu dane vikenda

Usled produženog vikenda i državnog praznika mnogi turisti pohrlili su ka skijalištima zapadne Srbije, što je već od juče u popodnevnim časovima uslovilo velike gužve i kolone vozila na auto-putu "Miloš Veliki", iz smera Beograda ka Čačku, na naplatnoj rampi u Preljini. Snimak zastoja i gužve iz drona možete da pogledate na početku teksta.

Na ovom putnom pravcu intenzitet saobraćaj se odvija usporeno, gde su na naplatnoj rampi zadržavanja oko 120 minuta, mahom su u pitanju vozila sa beogradskim registarskim oznakama, pa se pretpostavlja da su građani krenuli da van grada provedu dane vikenda, navodi RINA.

Kolona vozila primetna je i u pravcu od naplatne rampe ka obilaznici oko Čačka.

Na ostalim naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnim prelazima Kotroman i Mali Zvornik, na izlazu, zadržavanje za sva vozila je 45 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

JP „Putevi Srbije“ moli sve učesnike u saobraćaju za strpljenje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA