≫ 

Veliki požar u centru Novog Sada, goreo restoran

Požar je izazvao jedan od frižidera

  • 3
Požar, Novi Sad, restoran Foto: NS uživo printskrin

U Novom Sadu, danas oko 9 časova izbio je požar u Pašićevoj u ulici u restoranu blizu ugla sa Zmaj Jovinom, piše NS uživo.

Goreo je krov objekta, a na terenu su bili vatrogasci i policija.

Vlasnik je na vreme pozvao vatrogasnu službu, pa je brzom rekakcijom vatrogasaca sprečeno dalje širenje požara. Na teren su izašla tri vatrogasna vozila.

Crni dim se video iz velikog dela grada. Materijalna šteta je velika. Povređenih nema, a tačan uzrok znaće se nakon uviđaja i istrage.

Kako su saopštili iz ovog restorana za Telegraf.rs, požar je izbio na početku samog radnog vremena i izazvao ga  je jedan od frižidera koji se nalazi u bašti, na krovu zgrade.

- U blizini samog frižidera nalazi se deo konstrukcije koji pokriva kuhinju bašte i koji je sačinjen od plastičnog materijala, a koji je zahvaćen vatrom prouzrokovao ogroman dim i učionio stvari daleko dramatičnijim nego što su bile - navodi se u saopštenju koje je dostavljeno Telegrafu.

Dodaje se da je trezvenom akcijom zaposlenih koji su odmah pristupili gašenju požara protivpožarnim aparatima, kao i blagovremenim pozivom vatrogasaca, požar brzo ugašen:

- Niko nije povređen. Materijalna šteta postoji, oštećeno je 10-ak odsto bašte na krovu, a mi se nadamo da će šteta biti sanirana u najbržem roku.

Video: Veliki požar u Novom Sadu: Desetine vatrogasaca gase vatrenu stihiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA